Про компанію

З'явився новий фронтальний навантажувач MF 9305 Xtra від Massey Ferguson.

Серія фронтальних навантажувачів MF 9000 поповнилася новою машиною - MF 9305 Xtra, яка зайняла вільну нішу між моделями Massey Ferguson 9205 і 9306 Xtra.

Новий навантажувач являє собою багатофункціональне рішення для виконання навантажувальних, розвантажувальних та інших робіт в умовах сільськогосподарських ферм. MF 9305 Xtra є абсолютно новою моделлю, а не модифікованою версією попередніх машин, тому покупці зможуть виявити в комплектації нового навантажувача обладнання, властиве машинам більш високого рівня.

Ідеально поєднуючи перевірені технології з інноваційними рішеннями, виробники змогли створити високоефективний навантажувач середнього класу. За рахунок свого компактного виконання MF 9305 Xtra вкрай ефективний при роботі в обмежених умовах всередині споруд. 



MF 9305 Xtra характеризується вантажопідйомністю 3 тонни і забезпечує підйом вантажів на висоту до 5800 мм. При цьому 3,6 літровий дизельний двигун Deutz потужністю в 100 к.с., що відрізняється високою паливною ефективністю, забезпечує погрузчику мінімальну витрата палива. Шасі навантажувача відрізняється компактним виконанням і в залежності від уподобань покупця може комплектуватися 20 або 24 дюймовими колесами і має кілька конфігурацій кабіни оператора.

Фронтальний навантажувач MF 9305 Xtra оснащений трансмісією гідростатичного типу, що працює у двох діапазонах швидкостей, що дозволяє оператору плавно регулювати швидкість руху машини від 0 до 40 км/год. Для управління навантажувачем є можливість вибору одного з 3-х напівавтоматичних режимів, що дозволяє забезпечити його оптимальну маневреність в залежності від умов роботи і виконуваних операцій.

Гідросистема має 4 регульованих електрогідравлічних розподільника, завдяки яким оператор може одночасно керувати трьома робочими функціями без втрати потужності й точності виконання робіт.

Кабіна навантажувача MF 9305 Xtra виконана в ергономічному стилі та відрізняється зручністю і простотою експлуатації. Управління всіма основними функціями штанги, а також додатковим обладнанням відбувається за допомогою багатофункціонального джойстика. Головна інформація про роботу устаткування наочно відображена на цифровому дисплеї.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Massey Ferguson.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин