Про компанію

Переваги офіційного дилера

 

Компанія «Цеппелін Україна» - офіційний дилер AGCO в Україні. У нашому асортименті обладнання цілого ряду визнаних лідерів сільськогосподарської галузі: Сhallenger, Fendt, Massey Ferguson, Gregoire-Besson, Rabe, Bourgault та ін. Купуючи оригінальну техніку цих брендів у нас, ви можете розраховувати на низку переваг:

1. Широкий асортимент
Ми допоможемо Вам підібрати машину з урахуванням вимог вашого підприємства. Менеджери компанії нададуть вибір варіантів спецтехніки, які ідеально підійдуть вам за технічними характеристиками і запропонують вигідні умови фінансування. При цьому "Цеппелін Україна" гарантує високу якість спецтехніки.

2. Комплексний підхід
Ми не тільки реалізуємо спецтехніку, але і надаємо повну консультаційну підтримку починаючи з моменту вибору моделі і до кінця терміну використання машини. Ви зможете звернутися до нас з питань введення техніки в експлуатацію, сервісного обслуговування, ремонту.

  

3. Професійне обслуговування
Ми гарантуємо професійний підхід до обслуговування і ремонту спецтехніки. Звернувшись до нас, Ви в рази скоротите терміни простоїв, так як фахівці компанії добре розбираються в конструкціях і в системах техніки всіх представлених брендів. Розвинена мережа дилерських представництв зробить якісний сервіс доступніше. Ми зацікавлені в тому, щоб ваші машини працювали якомога довше, а бізнес процвітав.

4. Віддалений моніторинг стану техніки
Більшість моделей сільськогосподарської техніки обладнуються системами віддаленого моніторингу. Дані про стан машини відправляються на комп'ютер і обробляються фахівцями компанії. Так, ви зможете уникнути поломок і простоїв. Крім цього, на всі представлені моделі поширюється гарантія.

  

5. Вигідні спецпропозиції і умови фінансування
Ми регулярно пропонуємо вам знижки на спецтехніку. Подивитися акції, що діють на даний момент, можна в розділі Спецпропозиції. Також наша компанія надає можливість придбання техніки в розстрочку або на умовах лізингу. Вибравши фінансову оренду ви не зобов'язані викуповувати машину, так як ми пропонуємо програму Trade In - зворотний викуп техніки. Завдяки Trade In ви зможете регулярно оновлювати свій автопарк кожних 3-4 роки, отримуючі більш сучасні і продуктивні моделі.

Відчуйте всі переваги покупки сільськогосподарської техніки у офіційного дилера з компанією «Цеппелін Україна». Зв'язатися з нами можна по телефону 0 800 300 350. Дзвінки по Україні безкоштовно.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин