Про компанію

Переваги покупки Fendt у офіційного дилера

Протягом багатьох років сертифіковані дилери Fendt визнані найбільш клієнтоорієнтованими на ринку спецтехніки. Серед них і компанія Цеппелін Україна. В рамках до- та післяпродажного обслуговування клієнтів наша компанія пропонує вам комплексне інформаційне супроводження на всіх стадіях покупки, гарантію і сервіс.

Серед багатьох переваг сервісного обслуговування компанії Цеппелін Україна - наявність представництва в кожному регіоні країни. Це істотно знизить витрати на транспортування техніки в разі поломки, і мінімізує простої.

  

У сервісних центрах Цеппелін Україна працюють висококваліфіковані фахівці, які, на відміну від "доморощених" спеціалістів знають всі особливості техніки Fendt, мають відповідну сертифікацію, "рідні" інструменти, а також систему Fendias, призначену для діагностики стану машини. За рахунок цього ми можемо не тільки усунути поломку, але і запобігти подальшим несправностям.

Центр з відновлення компонентів Цеппелін Україна призначений для капітального ремонту спецтехніки. Це дозволяє економити кошти на заміну двигуна або трансмісії. Аналіз відпрацьованих масел дає можливість діагностувати проблему в віддаленому режимі. Щоб дізнатися про ці переваги докладніше, зв'яжіться з представниками компанії за номером 0 800 300 350.

Ми допоможемо вам підібрати трактор відповідно до умов вашого господарства. Наші менеджери нададуть вам всю необхідну інформацію про технічні характеристики, підходяще навісне обладнання, доступні умови фінансування, акції та спеціальні пропозиції.

Переконайтеся в перевагах покупки Fendt у офіційного дилера!


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин