Про компанію

Переваги прес-підбирачів MF 2200

Великі сучасні прес-підбирачі MF 2200 - це сільськогосподарські машини, створені для формування щільних і досить рівних за своєю формою кормових тюків. Вони мають надійну конструкцію і оснащуються автоматично виконуваним змащуванням робочих ланцюгів, а також можливістю здійснення вивантаження останнього підготовленого тюка.

Переваги тюкового прес-підбирача на відміну від рулонного є досить значними:

  • можливість компактного складування підготовлених тюків на зберігання;

  • досить висока продуктивність пресування;

  • створення зручних тюків прямокутної форми;

  • економія витратних матеріалів, наприклад, обв'язувального шпагату;

  • можливість автоматичного регулювання щільності підготовлюваного тюка;

  • наявність автоматичної централізованої системи змащення.

  

Вбудована система зважування підготовлених тюків є новітнім опціональним обладнанням і може бути задіяна з допомогою встановленого на прес-підбирачі високоякісного монітора. Така система створена для контролю оператором ваги тюків, що призводить до оптимізації процесу обліку всієї роботи.

Необхідна електронна зміна підготовленого тюка по довжині може бути задана через зручний в експлуатації кольоровий екран монітора, що сильно полегшує виконання завдань при частих переміщеннях між полями з різними культурами.

Тюк може бути частково вивантажено з пресувальної камери обладнання. Для цього застосовується розташований зліва важіль, що дозволяє вибрати кількість зубів для вивантаження, які потім викидають тюк.

Прес-підбирач MF 2200 в процесі пресування створює досить великий тиск, що дозволяє отримувати тюки з хорошою щільністю. Він ідеально підходить великим фермерським господарствам, які на професійній основі займаються заготівлею кормів для тварин, мають великі земельні площі і досить розвинену логістичну мережу.

Серія сучасних високопродуктивних прес-підбирачів MF 2200 отримала чудово розроблену конструкцію, вигідно відрізняється від раніше випущеної серії MF 2100. У результаті нова серія набула покращений додатковий функціонал, що збільшив і без того високу продуктивність даної спецтехніки.  


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин