Про компанію

Переваги системи AGCOMMAND

AGCOMMAND - телеметрична система управління парком техніки, яка збирає дані, що відносяться до місця розташування, налаштувань та робочим характеристикам машини. З її допомогою фермери можуть відстежувати обробку полів. Система дозволяє цим клієнтам стежити за витратами по машинам і полях.  


Використовуючи систему AGCOMMAND великі сільськогосподарські підприємства можуть легко управляти великим парком техніки, відстежувати місце розташування машини, кількість відпрацьованих мотогодин і інтервали технічного обслуговування. Аналіз даних дозволить зрозуміти, при виконанні яких завдань техніка використовується малоефективно, зменшити нецільові витрати палива.

Як це працює?


AGCOMMAND використовує модуль запису даних, встановлений на машині, підключений до антени GPS і модему GSM.

Геолокаційні дані, зібрані цим модулем, передаються через мережу GSM на сервер AGCO, де зареєстрований користувач може отримати доступ до даних через інтернет і захищений веб-портал.


Сайт дозволяє переглядати зібрані дані в реальному або близькому до реального часі або аналізувати їх пізніше, також дозволяючи управляти технічним обслуговуванням машин. Система здатна реєструвати і передавати безліч різних параметрів, починаючи зі стану двигуна і закінчуючи положенням і тривалістю роботи машини в годинах.

Потім ці відомості передаються за допомогою модему на базі мобільного телефону через мережу GSM з машини на Інтернет-сервер. Сервер зберігає дані і дозволяє власнику машини переглядати актуальну інформацію через інтернет.


AGCOMMAND можна налаштувати на відправку попереджень у вигляді текстових повідомлень SMS на мобільний телефон або відправку повідомлень електронної пошти. Ці попередження можна використовувати для повідомлення власника про в'їзд або виїзд машини за попередньо налаштовані межі або певну зону.

Впровадження системи AGCOMMAND дозволить використовувати техніку вашого автопарку з максимальною ефективністю. Дізнайтеся більше про можливості інтеграції технологій на машини вашого підприємства за номером 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин