Про компанію

Запрошуємо відвідати виставку "AgroExpo 2016"!

   


Шановні клієнти та партнери!

З 29 вересня по 1 жовтня на території виставкового комплексу «АгроЕкспо» в Кропивницькому (Кіровоград) відбудеться Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки і технологій.

«AgroExpo» - важлива подія в агропромисловому комплексі України на державному рівні. Організаторами виставки є: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Торгово-промислова палата України, Національна академія аграрних наук України, Асоціація аграрних інженерів та інші.

Займана площа виставки становить 80 000 м² - це відкриті виставкові площі та криті павільйони. Родзинкою виставки є можливість проведення демонстрацій техніки на полігоні площею понад 6 га.

На стенді компанії Цеппелін Україна будуть представлені відразу кілька напрямків діяльності компанії: сільськогосподарська техніка світових виробників, а також спецтехніка SEM.

Приходьте - у Вас буде унікальна можливість отримати професійну консультацію менеджерів, придбати техніку, запчастини та сервісні послуги за спеціальними пропозиціями.

Ми раді зустрічі з Вами!



до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин