Про компанію

Принцип роботи культиватора Farmet Kultis

Принцип роботи культиватора Farmet Kultis

Культиватор Kultis із застосуванням добрив рідкого типу широко використовується для розпушування та насичення киснем відстаней між рядами рослинності з використанням рідких речовин для кореневої зони.

Культиватор оброблює ґрунт між рядами з глибиною 2-10 см. Зазори між обробленими смугами можуть бути повністю підлаштовані під умови та посів. З метою розпушування можна застосувати найрізноманітніші робочі пристосування.

Розпушування ґрунту без поразки рядків кукурудзи

Культиватор використовується як напівнавісне пристосування з двома колесами. Він оснащений робочими органами: спеціальними лапами, зафіксованими на стійках і прикріпленими до рами за допомогою паралелогама та має пружинний захист. Кожна стійка обладнана опорним кріслом, а на краях представлені лемехи з регульованим лезом для ідеального відділення та обробки ґрунту. Культиватор обладнаний резервуаром для добрив рідкого типу, а також насосом, фільтром, розподільником, які зберігають та подають добриво в ґрунт до коріння рослин.

Паралелограм з опорними колесами спроектований спеціально для специфічних і кам'янистих ґрунтів. Дискові леза виключають пошкодження рослинності та в складних ґрунтах, сприяють кращому розпушування поля без поразки кукурудзяних рядків. Паралелограм з опорним колесом і запобіжною пружиною забезпечує можливість копіювання площі зони по всій ширині обробки.

Рама культиватора з внесенням добрив утворена масивним профілем і оснащена деталями з гідравлічним регулюванням для легкого складання з робочої позиції в транспортну.

Робочі частини культиватора зафіксовані до рами хомутами, що дозволяють безступінчасто змінювати ширину міжрядь в рамках від 70 до 75 см.

Принцип роботи культиватора Farmet Kultis
Принцип роботи культиватора Farmet Kultis

Плюси застосування культиватора Kultis:

  • з урахуванням різновиду доза фосфору й азоту може бути знижена до 30-50%;
  • культиватор видаляє бур'яни в міжряддях;
  • обробка і насичення киснем відстаней між рядами рослин;
  • робочі пристосування культиватора руйнують кірку на поверхні, яка часто утворюється на ґрунтах певного типу.
Міцна конструкція

Зносостійка рама - це гарант тривалого експлуатаційного періоду культиватора в найскладніших експлуатаційних умовах.

  • ширина машин становить 6-8 рядків
  • два оборотних опорних колеса
  • легка експлуатація
  • міцна конструкція рами
  • достатня зносостійкість для специфічних і кам'янистих ґрунтів
Потужний профіль рами

Рама культиватора з внесенням добрив виготовлена з масивного профілю і обладнана системою гідравліки складання в транспортну позицію.

Резервуар для рідких добрив

Культиватор Kultis обладнаний резервуаром для добрив рідкого типу, насосом, фільтром, розподільником, які дозволяють подавати добрива в ґрунт до коріння рослин.

Легкість обслуговування

За рахунок мінімальної кількості місць управління та змазування, процес технічного обслуговування є дуже легким. З ним здатний впоратися будь-хто.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин