Про компанію

Причіпний пристрій від Krampe для всесезонного використання

Міжнародна компанія Krampe, представник галузі побудови транспортних конструкцій, анонсувала випуск нової моделі причіпного пристрою з індексом DA 34 «Roadrunner». Відмінними характеристиками нового причепу є підвищена місткість за рахунок збільшення обсягу і гарна маневреність.

Метою розробки конструкції нової моделі причепа було задоволення потреби клієнтів компанії в оптимізації їх транспортних ланцюжків шляхом використання конструкцій більшого обсягу і витривалості. При цьому, габарити причіпного пристрою дозволяють маневреності залишатися на високому рівні і не зменшують зручності використання.

Загальна вага пристрою не перевищує 20 тонн. З огляду на наявність в конструкції двох поворотних кіл причепа, подібну вагу можна вважати великим досягненням інженерів Krampe. Нове причіпний пристрій володіє місткістю в 47 м куб. при вазі корисного навантаження 24 т.

Завдяки довжині в 9 метрів причіп має високу маневреність, що робить більш простим та зручним перевезення в важких умовах, їзду по нерівних дорогах і їзду заднім ходом. В якості ще однієї переваги можна виділити вищу, ніж у моделей-попередників, економічність.

Варто зазначити, що Krampe DA 34 «Roadrunner» призначений для всесезонного використання. Завдяки установці шин високого тиску з'являється можливість експлуатації пристрою в зимовий сезон. Подібні технології дозволяють звести до мінімуму знос шин і зменшують витрату палива, а також роблять хід конструкції більш легким.

Познайомиться з новими моделями агро-техніки і технологічними рішеннями ви можете в розділі Сільськогосподарська техніка


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин