Про компанію

Розумні технології керування в тракторі Fendt 700 Vario

Розумні технології керування в тракторі Fendt 700 Vario

У традиційній версії Fendt 700 Vario, обладнаних розумною технологією управління Fendt Variotronic, представлена ще одна система FendtONE. Наскрізна платформа з одним дизайном поєднала екран трактора з комп'ютерами і додатками для мобільних пристроїв власників Fendt і забезпечує можливість синхронізації всіх даних про робочий процес. Оператор вчасно отримує завдання і може ділитися інформацією про техніку та поля з іншими операторами, не покидаючи свого робочого місця. Після підготовки завдань на ПК можна впевнено відправляти дані на екран або переглядати зі смартфона за точно такою ж схемою. Управління технології інтуїтивно легке і добре знайоме всім власникам обладнання Fendt.

Повне та інтуїтивно зрозуміле управління

У лінійці тракторів серії 700 Vario перший раз були поєднані технології On-Board Welt і Off-Board Welt. FendtONE є сучасною комплексною платформою Fendt, що працює в кабіні трактора, офісі або без прив'язки до конкретного місця на смартфоні. Такий грамотний підхід, який використовує FendtONE, зробив компанію Fendt виробником-лідером, який об'єднав перевірену часом систему регулювання трактором за допомогою терміналу з платформою для планування і контролю завдань, що раніше було доступно тільки в умовах офісу. Фотознімки, як в терміналі, так і на ПК в онлайн режимі ідентичні, що дозволяє без проблем в них орієнтуватися.

FendtONE дозволяє користувачеві здійснювати планування замовлень або польових даних в незалежності від локації за допомогою комп'ютера або будь-якого іншого розумного девайса, щоб в результаті по мобільній мережі передати в систему управління трактором.

Від самого початку в системі FendtONE були представлені програми Smart Farming для Pawer + і Profi +, а також опція ведення по колії Fendt Task Manager - програма для якісного управління завданнями і цілями, Fendt Guide Sync - регулювання польовими даними і документування експлуатації трактора. FendtONE є платформою, яка використовується для рішень специфічних завдань для будь-якого клієнта. Разом з тим опції самої програми допускають послідовність доповнень і розширень. Вона гарантує надійну підтримку користувачеві в процесі оптимізації робочих процесів і завантаження технологій, дотримання законодавчих вимог до документообігу та в цілому повністю готова до будь-яких умов експлуатації в майбутньому.

Розумні технології керування в тракторі Fendt 700 Vario
Розумні технології керування в тракторі Fendt 700 Vario

Fendt Task Manager легко і всього в пару кроків здійснює підготовку до здійснення таких завдань, як, наприклад, застосування декількох продуктів захисту рослин на ділянці. Для цієї мети спочатку визначають робочу цыль, після позначається машина, навісні пристосування, відповідальний працівник, область для роботи. Потім вказують використовувані методи захисту культур.

Коли завдання буде сформульоване, його можна буде зберегти для подальших випадків експлуатації. Подальший аналіз і оцінка даних дозволяють мінімізувати трудові витрати на необхідне на законодавчому рівні ведення документації.

Fendt Guide Sync

Технологія Fendt Guide Sync синхронізує всі межі полів, траєкторії переміщення і перепони у всіх оформлених машинах. Пакети даних, які надходять з усіх машин, одноразово потрапляють під обробку спеціальним мобільним терміналом, потім відправляються на всі машини. Завдяки цим відомостям вдається раціонально експлуатувати сільськогосподарські ділянки, рівномірно обробляючи їх спеціальною технікою, дотримуючись при цьому єдність кордонів і траєкторій переміщення обладнання. Синхронізація для автопарку гарантує зменшення паливноъ витрати кожної його частини, так як в даній ситуації трактор функціонує більш злагоджено, досягаючи незмінно якісної обробки полів.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин