Про компанію

SEM представляє нові колісні навантажувачі вантажністю 5 і 6 тонн

Завод Caterpillar в Цинчжоу оголосив про розширення лінійки машин, що поставляються в країни Євразії під брендом SEM. Новими моделями стануть колісні навантажувачі SEM 658D і SEM 668D, вантажопідйомністю 5 і 6 тонн, відповідно.

В удосконаленій конструкції машин врахований більш ніж 50-ти річний досвід SEM в розробці, виробництві, маркетингу та експлуатації колісних навантажувачів. Також встановлено трансмісію Caterpillar і ківш підвищеної продуктивності, виконаний за запатентованою технологією компанії.

  • Збільшення тягового зусилля на 11% завдяки автоматичній трансмісії з функцією швидкого зниження передачі, оптимізованій роботі гідротрансформатора та дизельного двигуна.
  • Паливна економічність забезпечується оптимізованою системою подачі масла трансмісії, вентилятором охолодження на електромуфті E-fan й аксіально-поршневим насосом в системі кермового управління і робочої гідравліки.
  • Захист ROPS / FOPS, що захищає оператора в разі падіння на кабіну робочого матеріалу або перекидання.
  • Комфорт: чудова оглядовість, низький рівень шуму в кабіні, сидіння преміум класу з можливістю регулювання в 3 напрямках.

Навантажувачі SEM 658D і SEM 668D стануть надійною відповіддю для компаній, що займаються обслуговуванням доріг, тунелів, аеропортів, розробкою кар'єрів, виробництвом продукції сільського господарства, перевантаженням лісу. Ці 5-ти і 6-ти тонні машини призначені для ефективного виконання важких робіт, де немає часу на простій і базову продуктивність.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин