Про компанію

Сінні граблі Fendt Former 12555 X: впевнений крок до електричного майбутнього

Сьогодні високий потенціал і великі перспективи використання в сільськогосподарській техніці електроприводних технологій є загальновизнаними і не вимагають доказів. Корпорація AGCO почала активні дослідження в даній області ще в 2001 році. З тих пір було реалізовано низку проектів, спрямованих як на розробку ходового електроприводу для тракторів, так і на оптимальну передачу генеруючої електроенергії на навісні знаряддя машини.


Цього року світовий виробник представив нові чотирьох роторні сінні граблі Fendt Former 12555 X інноваційної конструкції з інтегрованим електроприводом, підключеним безпосередньо до гнізда знаряддя, які будуть доступні на ринку в другій половині 2016.

Fendt Former 12555 X повністю відповідає вимогам AEF і працює з постійним електричним струмом напругою 700 В, який подається на електроприводи, індивідуально встановлені на кожному роторі. Крім високого крутного моменту, який здатний моментально розвивати електродвигун, і очевидних переваг екологічної чистоти обладнання, використання електроприводів дозволяє значною мірою спростити конструкцію машини. Таким чином, відпадає необхідність окремого корпусу, редуктора і підшипників. При цьому завдяки надійній і високоточної силовій електроніці в Fendt Former 12555 X реалізовано управління кожним електродвигуном окремо.

 

Таким чином, електричні сінні граблі Fendt Former 12555 X в порівнянні з механічним навісним обладнанням надають цілий ряд переваг, які виражаються в істотному спрощенні регулювання та обслуговування обладнання, зниженні споживання палива, а також виключенням ризиків, пов'язаних із забрудненням оброблюваного кормового матеріалу маслом та іншими мастильними матеріалами. Всі ці фактори забезпечують більш високу ефективність і рентабельність машини.

Завдяки точному регулюванню кожного окремо електроприводу, сінні граблі Fendt Former 12555 X відрізняються тонким регулюванням швидкості обертання роторів, незалежно від швидкості руху тракторів і частоти обертання двигуна. Це дозволить легко оптимізувати агрегат для роботи з різними видами кормових культур. Можливість відключити обертання будь-якого з роторів сприяє більш безпечній та ефективній роботі граблів на смузі розвороту.

Познайомиться з новими моделями агро-техніки і технологічними рішеннями ви можете в розділі Сільгосптехніка.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин