Про компанію

Сервіс-інженери «Цеппелін Україна» підвищують кваліфікацію на заводах-виробниках

Компанія «Цеппелін Україна» - офіційний дистриб’ютор техніки таких всесвітньо-відомих брендів, як Massey Ferguson, Challenger, Fendt, Gregoire Besson та офіційний ексклюзивний дилер американської компанії Caterpillar. Ми розуміємо, що придбати якісну техніку – лише половина успіху. Щоб сільськогосподарське обладнання служило надійно та довго – воно потребує професійного сервісного обслуговування.

Клієнти компанії «Цеппелін Україна» знають, що післяпродажна підтримка їхніх машин організована на найвищому рівні. Наша сервіс-підтримка завжди надає своєчасну та кваліфіковану допомогу. Ремонт проводиться на найвищому рівні і у найкоротші терміни.

В сервісний супровід нашої компанії входить:

  • сервісне обслуговування і ремонт техніки в гарантійний та післягарантійний періоди;

  • обслуговування техніки перед поставкою;

  • введення в експлуатацію нових машин;

  • проведення інструктажу з безпечного і правильного використання техніки.

Ми розуміємо, що розвиток компанії можливий тільки за умови індивідуального розвитку кожного працівника. Тому здійснюємо постійний контроль за роботою та професійним рівнем своїх співробітників. «Цеппелін Україна» стабільно організовує навчання сервіс-інженерів та механіків у власному тренінг-центрі, а також навчальних центрах компаній-постачальників обладнання і заводах-виробниках техніки за кордоном.

Так, протягом 2016-2017 рр. сервісні інженери і механіки відвідують тренінги на заводах-виробниках двигунів Deutz TTCD 7.8, тракторів та комбайнів Fendt, Challenger, Massey Ferguson у Німеччині, Італії та Великобританії.

  

До прикладу, сервісний інженер з Одеського філіала компанії «Цеппелін Україна» Ігор Кир’ян цього року відвідав навчання по тракторах Fendt 1000 G3 і Fendt 900 G3 в м. Мактобердорф (Німеччина). А також побував на тренінгах з обслуговування та ремонту комбайнів Fendt 6275L, Fendt 6335С і Massey Ferguson MF7347S, MF7370 в м. Бріганце (Італія).

«Тренінги тривали по 3-5 днів. За цей час у нас були і теоретичні, і практичні заняття. Проводили їх представники компанії AGCO: Тарас Мельник (трактори Fendt, Німеччина) і Олександр Полішко (комбайни Massey Ferguson і Fendt, Італія). Під час теоретичного блоку нам розповідали про модельний ряд і особливості даних тракторів і комбайнів. Ми розбирали технічні характеристики агрегатів, вивчали різні таблиці та схеми. Також розглянули можливі неполадки і кроки щодо їх усунення», - розповів Ігор Кир’ян.

Після теорії представники сервіс-підтримки відвідують практичні заняття.

  

«Під час практичного блоку на спеціально-обладнаних стендах стояли трактори і окремі їхні компоненти: кабіни, двигуни, коробки передач. Їх можна було детально роздивитися. Ми робили з ними різні маніпуляції, налаштовували обладнання. Тренера навмисне приховували в техніці помилки, щоб ми їх потім виправляли. Таким чином, вони одразу перевіряли наші знання, які ми здобули на теорії, - розповів Ігор Кир’ян. - Такі тренінги дуже корисні і допомагають в нашій роботі. Дуже цінним є те, що ми знаходимося безпосередньо на заводі, де виготовляють техніку, яку ми потім обслуговуємо. Навчання проводиться українською мовою, що полегшує сприйняття. Під час тренінгів ми дізнаємося дуже багато професійних нюансів обслуговування та ремонту техніки, які нам важко здобути в Україні. Щоб отримати знання та навички такого рівня в Одесі, потрібно продати 30-40 комбайнів і тракторів. Щоб потім вони були у нас на обслуговуванні і ми тільки ними і займалися».


Наприкінці кожного тренінгу учасники склали залік у вигляді тесту на знання вивченого матеріалу. По закінченню навчання кожен отримав сертифікати про підвищення кваліфікації.

Повернувшись з навчання, співробітники діляться здобутими знаннями з колегами, проводячи власні тренінги.



до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин