Про компанію

Що робить Fendt Rotana лідером серед рулонних прес-підбирачів?

Що робить Fendt Rotana лідером серед рулонних прес-підбирачів?
Обладнання з максимальним терміном служби

Для того, щоб звести до мінімуму знос, всі машини Rotana обладнані ланцюговою зірочкою з вільним ходом й обертанням на 360 градусів. У разі виникнення затору в ході пресування, зірочка не припиняє свій активний рух, завдяки чому тюк знижує швидкість та м'яко зупиняється. Так, інноваційна технологія вільного ходу попереджає ранню поломку всіх деталей приводу та робочої камери при закупорці.

Інноваційна система приводу Fendt Rotana забезпечує максимальну тривалість та гарантує кращу передачу зусилля від редуктора на пресуючі вальця. Основний привід реалізований за допомогою двох ланцюгів. Це дозволяє досягти більшої рівномірності розподілу зусилля та кращого захисту приводу від поломки.

Метод досягнення оптимальної щільності

Fendt Rotana відрізняються новим розміщенням вальця, діаметр якого був зменшений до розміру завантажувального зазору камери. Таке рішення набагато ефективніше та дозволяє отримати більшу щільності тюка, що в свою чергу призводить до підвищення пропускної здатності машини. Також було встановлено додатково датчик для виявлення рівномірності конфігурації тюка: це дозволяє оператору бачити, як переміщатися по валку: взяти правіше чи лівіше.

Досягнення чистоти

Для запобігання засмічень між ланцюгами всі моделі Fendt Rotana оснащені скребками для коткових опор. Гумовий килимок між ротором і сполучною частиною попереджають виникнення завихрення пилу та бруду. Це сприяє очищенню з'єднувального компонента.

Новітній дизайн – новітнє управління

Для нового покоління рулонних прес-підбирачів був створений відповідний дизайн. Спочатку тут була зовні і функціонально доопрацьоване облицювання бічних дверних конструкцій. За рахунок можливості відкидання бічних панелей оператори отримали більш ергономічний доступ до внутрішніх деталей машини.

Також тепер є управління прес-підбирачем через шину ISO-BUS і термінали E-Link Control і E-Link Pro.

Інноваційні комбіновані підбирачі

Продумана технологія подачі Rotana гарантує надійну передачу кожного тюка з камери на обмотувальний стіл. Мобільний важіль подає тюк на заглиблений стіл. Щоб запобігти зсуву тюка при функціонуванні на схилі і забезпечити його надійну подачу, завантажувальна платформа додатково обладнана рухомими бічними частинами. Також кут нахилу головної камери може бути зміщений на 8 градусів, завдяки чому додатково підвищується стабільність при роботі на схилі і пропускна здатність комбінованого підбирача.

Що робить Fendt Rotana лідером серед рулонних прес-підбирачів?
Що робить Fendt Rotana лідером серед рулонних прес-підбирачів?
Універсальність обв'язки

Завдяки комбінованому підбирачу оператор може працювати максимально плавно: тюки укладаються на ґрунт без обмотки, наприклад, при пресуванні соломи. Обмотувальний стіл зліва та справа має бічні підтримуючі ролики, які гарантують відмінну стабільність тюка при обв'язці.

Всі моделі Rotana в традиційній версії мають пристрій попереднього натягу. Оператору доступні один з трьох варіантів натягу виходячи з різновиду і якості плівки. Разом з тим натяг може змінюватися між показниками 55,70 і 90%.

Висновки, щодо переваг:

  • 1. Ланцюгова зірочка обертається на 360 градусів;
  • 2. Інноваційний механізм приводу попереджає знос техніки і гарантує її максимальний експлуатаційний період;
  • 3. Підвищена щільність тюків за рахунок зміненої позиції пресуючих вальців;
  • 4. Брудозахисні чистики для коткових опор, гумовий килимок між ротором і з'єднувальним компонентом;
  • 5. Передовий датчик щільності тюка;
  • 6. Модернізована бічна обшивка;
  • 7. Управління через шину ISO-BUS.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин