Про компанію

Що робить телескопічні навантажувачі Cat універсальними?

Що робить телескопічні навантажувачі Cat універсальними?

Дизайн телескопічного навантажувача і тип виконуваних ним маніпуляцій багато в чому схожі на навантажувачі традиційного типу. Крім цього, телескопічна стріла гарантує універсальність техніки завдяки зміні геометричних параметрів і активних деталей.

До списку обладнання, яке використовується найчастіше, відносять агрегати механізованого типу для роботи з піддонними вилами або захоплюючими системами.

Загальні відмінні риси

Захоплення і утримання, транспортування з місця на місце – прямі обов'язки навантажувачів. Універсальність техніки дозволяє успішно замінювати штат агрегатів, які раніше відповідали за здійснення найрізноманітніших маніпуляцій. Так, кран, який спочатку використовувався з метою переміщення об'єкта з вантажної платформи, тепер не застосовується. Його опції в повній мірі можуть заміщатися телескопічною стрілою і потрібним видом комплектуючих деталей для взаємодії з предметом.

Ключовою перевагою навантажувачів телескопічного типу є можливість роботи з важкими вантажами. Земляні маніпуляції проводяться за допомогою спеціального ковша. Обмеження по вантажопідйомності залежать від того, наскільки ефективно проводиться зчеплення шин з поверхнею, де проводяться маніпуляції. Система противаг, що встановлюється в задній частині, забезпечує розширення функціоналу техніки. Це забезпечує наближення до потужності майже в дві з половиною тони. Разом з цим розрахункові показники вантажопідйомності уособлюють максимальні значення при куті стріли в 70 градусів.

Великий акцент споживачі ставлять на показники маневреності. Загальна площа, де працюють телескопічні навантажувачі, не перевищує 4-х квадратних метрів. За рахунок цього обладнання може виконувати свої завдання в обмежених умовах. Телескопічні навантажувачі здатні полегшити і в рази примножити швидкість майже будь-яких маніпуляцій за рахунок своїх технічних особливостей і додаткового оснащення.

Як правило, конструкція стріли складається з окремих технічних параметрів, що дозволяють істотно підвищити робочий потенціал. Для цієї мети спеціально встановлюють робочі накладки, які беруть на себе суттєві навантаження, збільшуючи час зносу внутрішніх компонентів і механізмів стріли. Вартість цих матеріалів незначна.

Як вдалося досягти максимальної безпеки і комфорту?

Питанням безпеки та комфорту компанія приділяє особливу увагу. Кабіна оператора оснащена засобами аварійного інформування на випадок перевищення нормативів вантажів. Оператор також повинен бути обізнаний про можливе відхилення навантажувача від точки опори або його ймовірне падіння. Містка кабіна відрізняється високим рівнем комфорту, що збільшує ефективність роботи оператора в рази і мінімізує його втому.

Методи доставки на об'єкт

Малогабаритна техніка з легкістю входить на платформи для вантажів. Разом з тим у машин є досить технічних характеристик, за допомогою яких можна здійснити доставку своїми силами. Навантажувачі розганяють до 30 км/ч. Переміщення з навантаженням забезпечується автоматичною трансмісією. Гальмування платформи задається осьовими диференціалами, а додаткова стійкість – спеціальними аутригерами.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин