Про компанію

Що впливає на економічність експлуатації трактора?

Що впливає на економічність експлуатації трактора?

Поєднання продуктивності та економної експлуатації трактора – суттєва проблема для фермерів при покупці машини. Узгодження даних двох факторів може виявитися дієвим економічним інструментом і більш продуктивним веденням сільського господарства.

Продуктивність – це слово, яке фігурує в багатьох господарствах. Ми маємо намір провести роботу, яка була запланована з оптимальною для нас швидкістю. На швидкість роботи впливають два аспекти: швидкість руху та регулювання верстата завдяки збільшенню сприйнятливості до опору та ковзанню.

Щоб продуктивність була єдиним аспектом, на який ми орієнтовані, нам потрібно пам'ятати про результативність, яка пов'язана з економною експлуатацією машини. У цьому плані найбільш пріоритетним аспектом виступає отримання мінімально можливого згоряння робочої машини, але в той же час із застосуванням можливостей с/г трактора. Так, робочі компоненти машини мають окрему міцність. Чим вище швидкість, тим швидше вони можуть вийти з ладу. Так що ж впливає на паливну витрата?

Тиск у шинах

В даному випадку слід дотримуватися інструкції в керівництві користувача. Нерідко фермери зберігають надмірно високий тиск, ігноруючи інструкції. За рахунок правильного тиску ми здатні знизити ковзання коліс і поліпшити тягу трактора. Економія внаслідок вірного вибору тиску в силу великих вкладень на пальне здатна зробити істотний вплив на прибутковість ферми.

Що впливає на економічність експлуатації трактора?
Що впливає на економічність експлуатації трактора?
Баластування трактора

Баластування перевіряється методом спостережень за прослизанням трактора. Недостача говорить про перевантаженість машини. Але надмірно підвищений тиск буде говорити про недовантаження трактора.

Налаштування навісного обладнання

Підберіть правильну ширину навісних знарядь для трактора, встановіть оптимальну робочу глибину і задайте швидкість руху (виходячи з різновиду інструменту та міцності робочих деталей).

Польові умови

Отримання правильного балансу між результативністю та економічністю робіт залежить від польових умов. Мозаїка, нерівності, вологість ґрунту, температура повітря сильно впливають на поведінку машини в процесі експлуатації.

Допоміжні чинники

Крім ключових факторів, що впливають на робочий процес, ми можемо відзначити кілька дрібніших, які дозволяють збільшити продуктивність. Ми припускаємо системи точного землеробства, комплекс рішень, що створюють с/г систему для легкого управління фермою.

Інші фактори – це одночасна робота і застосування системи програмування поворотної смуги. Дана технологія функціонує за принципом відновлення збережених послідовностей подій, які йдуть один за одним. Це дозволяє створювати послідовності на розворотах, коли трактор припарковано.

Останній фактор – система телеметрії. Передбачає всю інформацію, що стосується налаштувань машини, аналізу та можливості оповіщення експертів про зміни в ході роботи. Це вкрай корисне рішення, завдяки якому фермеру не потрібно чекати прибуття представника сервісу та можна в телефонному режимі визначити особливості налаштувань техніки або виникнення перебоїв. Експерт на моніторі бачить точно таку ж інформацію, як і власник транспорту.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин