Про компанію

Широкий вибір техніки Farmet після збирання врожаю

Широкий вибір техніки Farmet після збирання врожаю

Однією з ключових маніпуляцій після збирання врожаю служить оперативне і якісне лущення оброблюваного ґрунту. Дана маніпуляція сприяє порушенню накопичення вологи і зменшенню її випаровування, також поліпшить вбирання опадів, перемішує післязбиральні пожнивні залишки і забезпечує ідеальні умови для проростання бур'янів. Лущення ґрунту значно спрощує подальшу обробку ґрунту.

Організація Farmet a.s. з Чеської Скалице має у власній виробничій програмі величезний вибір ґрунтообробної техніки, яка експлуатується після збирання врожаю. Дана програма передбачає чизельні, дискові або комбіновані культиватори. Розглянемо їх особливості більш докладно.

DUOLENT / TRIOLENT

Дані культиватори призначені для роботи в полі по всій його площі з посиленою здатністю перемішування. Ґрунт піддається обробці розпушування від 6 до 35 см. Культиватори мають два або три ряди робочих інструментів із пружинним захистом і міжряддям 290/420 мм. Це дозволяє надійно розпушити ґрунт і закрити рослинні частки при відносно низькому опорі тяги машини. За чизельними лапами розташовані вирівнюючі диски і задній коток, що гарантують зворотне ущільнення ґрунту, подрібнення грудок і вирівнювання покриття шару. Для функціонування на глибину до 20 см робочі інструменти можуть бути обладнані крилами для підрізування ґрунту по всій площі поля.

FANTOM

Модель призначена для розпушування поля по всьому периметру після врожаю. Вона відрізняється дрібним розпушуванням від 4 до 15 см з посиленою здатністю перемішування. Техніка обладнана 3-5 рядами робочих органів із пружинним захистом з міжряддям 190 мм в залежності від моделі. П'ятирядний культиватор FANTOM дозволяє домогтися прекрасної прохідності рослинних залишків і мінімального забивання залишками. За робочими елементами розміщені вирівнюючі диски й котки. У версії PRO пристрій котків фіксується до машини за допомогою паралелограма, завдяки чому вдається ідеально повторити рельєф поверхні. Також дана версія дає можливість заміщення або повного відкріплення котка в неблагополучних умовах.

Широкий вибір техніки Farmet після збирання врожаю
Широкий вибір техніки Farmet після збирання врожаю
Широкий вибір техніки Farmet після збирання врожаю
SOFTER

Дисковий лущильник використовується в цілях обробки поля по всьому периметру після збирання врожаю при робочої глибині в рамках 4-12 см. Ключовими перевагами моделі є його компактний механізм з пружними робочими інструментами, які крім головного кута нахилу до напрямку руху мають агресивний кут атаки. Дане рішення гарантує лущильнику легке проникнення в ґрунт навіть в найскладніших експлуатаційних умовах, підрізання по всій площі поля, ефективне роздроблення ґрунту і прекрасне вирівнювання. Пристрій обладнаний дисками з вирізами по всьому периметру 510 або 560 мм в діаметрі. Диски розміщені в двох рядах з міжряддям в 24 см, що гарантує ідеальну прохідність рослинних залишків. За дисками знаходяться котки.

Навісні системи дискового лущильника SOFTER застосовуються з аплікаторами рідких добрив SYNCULT. Культиватор доповнюється головкою для розколювання, що дозволяє вводити і заправляти рідкий гній протягом однієї робочої маніпуляції.

DISKOMAT

Призначений для лущення поля, яке вимагає посиленого перемішування стерні. Устаткування застосовується для розпушування ґрунту від 5 до 18 см з оптимальним підрізанням по всьому периметру, при якому заправляється величезне число органічних залишків, наприклад, зернових. Культиватор обладнаний дисками з вирізами діаметром 620 мм, які розміщені в два ряди на потужній рамі із пружинним захистом кожної стійки. Кожен дисковий ряд має дефлектор, що поліпшує дроблення та заправку рослинних частинок. Задні циліндри забезпечують зворотне ущільнення.

Ознайомитися з каталогом ґрунтообробної техніки Farmet: https://zeppelin-agro.com.ua/catalog/gruntoobrobna-tekhnika-farmet/

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин