Про компанію

Швидкість, потужність, ефективність - головні переваги дискових лущильників Farmet Softer

Швидкість, потужність, ефективність - головні переваги дискових лущильників Farmet Softer

Софтери Farmet - це дискові лущильники високої якості, які користуються великим попитом за рахунок своїх переваг. Розглянемо докладніше ці переваги.

Легке проникнення в ґрунт навіть у важких умовах експлуатації

Кожен диск направляється за допомогою масивної кованої стійки, яка окремо підпружинюється гумовими деталями з високим попереднім напруженням. Агресивні робочі кути нахилу дисків дозволяють легко занурюватися у ґрунт навіть в особливо важких умовах посухи. У вологому середовищі, навпаки, спостерігається високий ступінь прохідності й опору до прилипання за рахунок форми кованих стійок і заточки диска по всьому колу методом точного фрезерування. Диски виготовляються з високоякісної термічно обробленої сталі, що відрізняється чудовою міцністю і тривалим експлуатаційним терміном навіть в складних умовах.

Найкраще підрізання по всій робочій ширині

За рахунок агресивних робочих кутів нахилу ґрунт добре підрізається по всій площі згідно заданої робочої глибини до 12 см. Рослинні компоненти ідеально перемішуються і грамотно розподіляються. Це величезний плюс Софтерів, які за рахунок своєї геометрії і розміщення робочих інструментів відмінно розподіляють рослинні частки і вирівнюють поверхню ґрунту. За рахунок своїх приголомшливих властивостей Cофтери Farmet також можуть застосовуватися при передпосівній підготовці. Задні котки з посиленими характеристиками гарантують прекрасне закладення залишків і дроблення великих грудок. Після обробки ґрунт знову стає компактним, його капілярність поновлюється.

Швидкість, потужність, ефективність - головні переваги дискових лущильників Farmet Softer
Швидкість, потужність, ефективність - головні переваги дискових лущильників Farmet Softer
Стійкість до розтягування

Лущильники Farmet відрізняються виключно високою стійкістю до розтягування, чому сприяють також агресивні робочі кути нахилу і повна дискова заточка. Необхідна потужність трактора від 30 к.с. на 1 метр ширини агрегату. Наприклад, досить часто Softer 11 працює в парі з тракторами потужністю 330-360 к.с. Такий комплект відрізняється компактністю і ефективністю. Витрата пального коливається в рамках від 4 до 6 л/га.

Швидкість, потужність, ефективність

Лущильники дозволяють виконувати виключно продуктивну обробку ґрунту з робочою швидкістю 12-15 км / год. Так, ефективність системи складає від 1,1 до 1,4 га/год на 1м робочої ширини! Наприклад, комплект «Softer11» з сучасним трактором потужністю 360 к.с. може обробляти близько 14 га за годину при витраті пального 4-6 л / га. Тому окупність лущильників становить 100%.

Високий рівень популярності

Сьогодні лущильники працюють на кількох континентах і приносять величезний прибуток в умовах різних кліматів. Устаткування демонструє якість і багатий функціонал спільно з безліччю технологічних рішень обробки ґрунту, які вирішують одну і ту ж задачу: підвищують продуктивність і прибуток.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин