Про компанію

Швидкість, потужність, продуктивність – основні характеристики лущильника Farmet Softer

Швидкість, потужність, продуктивність – основні характеристики лущильника Farmet Softer
Активне занурення в ґрунт навіть в складних ситуаціях

Кожен диск жорстко направляється потужною кованою стійкою, яка додатково підпружинює гумовими деталями з високим попереднім напруженням. Агресивні робочі кути нахилу дисків гарантують ідеальне занурення в ґрунт навіть в особливо складних ситуаціях при сильних засухах. У разі сильної вологості, навпаки, дає про себе знати підвищена прохідність і опір до прилипання за рахунок модернізованої конфігурації кованих стійок. Відмінне надходження в ґрунт посилюється за рахунок заточування диска по всьому колу способом точного фрезерування. Диски виготовляються з високоміцної термічно обробленої сталі, яка відрізняється винятковою зносостійкістю та довговічністю в самих складних експлуатаційних умовах.

  • Один диск розміщується на одній стійці
  • Зазор між дисками в ряду становить 24 см
  • Захист від каменів не вимагає технічного обслуговування та здатен витримати 150 - 450 кг
  • Агресивний кут атаки
  • Заточення диска по всьому колу
  • Ідеальне потрапляння в ґрунт в будь-якій ситуації
Найкраще підрізання по всій робочій ширині

За рахунок агресивних робочих кутів нахилу ґрунт ідеально підрізається по всій площині згідно із заданою робочою глибиною до 12 см. Рослинні частки добре перемішуються і рівномірно розподіляються. Лущильник Softer за рахунок своєї геометрії та розміщення робочих елементів ідеально розподіляє частки рослин і вирівнює поверхню. Завдяки своїм відмінним властивостям Softer може використовуватися для передпосівної підготовки. Задні котки з потужними характеристиками гарантують ідеальне закладення частинок, що залишилися та подрібнення великих грудок. Після обробки земля знову стає компактною з необхідною капілярністю.

Швидкість, потужність, продуктивність – основні характеристики лущильника Farmet Softer
Швидкість, потужність, продуктивність – основні характеристики лущильника Farmet Softer
Висока стійкість до розтягування

Лущильники Softer відрізняються виключно високою стійкістю до розтягування. Цьому сприяють агресивні робочі кути нахилу та повна заточка дисків. Необхідна потужність трактора бере свій початок з 30 к.с. на метр робочої ширини приладу. Нерідко прилади Softer 11 приєднуються до тракторів потужністю 330 - 360 к.с. Комплект відрізняється особливою компактністю та продуктивністю. Це в свою чергу гарантує прибутковість.

Швидкість, потужність, продуктивність

Лущильники відповідають за виконання виключно продуктивної обробки ґрунту з робочою швидкістю в рамках 12-15 км/год. Продуктивність техніки дорівнює 1,1-1,4 га/год на 1 метр робочої ширини. Наприклад, комплект Softer 11 з інноваційним трактором потужністю 360 к.с. здатний обробляти близько 14 га/год за умови витрати 4-6 л/га, надаючи відмінну якість роботи.

Світова популярність

Техніка Farmet Softer затребувана в усьому світі та щорічно радує високим доходом тисячі фермерів, які проживають в самих різних ґрунтово-кліматичних умовах. Softer показують свою якість і багатофункціональність разом з численними технологіями обробки ґрунту. Разом з тим вони відповідають за виконання однієї і тієї ж задачі – збільшення продуктивності і підвищення доходу своїх власників.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин