Про компанію

Система диференціального коригування OmniStar

OmniStar - лідер на світовому ринку в сфері DGPS сервісу і виступає філією корпорації Fugro зі штаб-квартирами в Нідерландах, Австралії та Америці. 250 офісів корпорації знаходяться в більш ніж 55 країнах. OmniStar працює з супутниковим комерційним DGPS по всій земній кулі та займає лідируючу позицію в сфері розробок DGPS технологій.

db26a5abcefd9405926ff7c6a304444a.jpg

Як працює система 

OmniStar працює від мережі референц-станцій, що діагностують неполадки GPS-сигналів, спровокованих атмосферою, похибками в часі й орбітальними ефектами. Відомості, які збираються цими станціями, передаються в Network Control Centres, де перевіряється точність цих даних. Потім отримані відомості завантажуються на геостаціонарні супутники, що ретранслюють їх на покриваючі зони. Така маніпуляція забезпечує оперативний доступ приймачів до переданої інформації. Прилади здійснюють обробку даних, які надходять з усіх доступних станцій для отримання рішення позиціонування.

В результаті того, що всі дані, які генеруються OmniStar, знаходяться в доступі, з'являється можливість задіяти всі дані одночасно, враховуючи відстань між локаціями клієнта і станціями OmniStar. Дана тактика дозволяє прорахувати поправки і задати вагову оцінку кожній станції, внаслідок чого виходить один комплект диференціальних поправок і створюється віртуальна станція (Virtual Base Station). Ці дані прораховуються щоразу при отриманні інформації з супутника. Така тактика робить OmniStar оптимальною для статичних і динамічних додатків.

Масштабне покриття

Система OmniStar розроблена на основі геостаціонарних супутників, що створюють кілька областей глобального покриття. Даний підхід забезпечує декодування сигналів OmniStar майже в будь-якій точці світу.

Лояльні умови підписки

Клієнти OmniStar можуть оформити щорічну підписку або укласти угоду відразу на кілька років. Крім цього, ви маєте можливість застосування OmniStar погодинно. Оформляється підписка на конкретну кількість годин, вона буде завантажена в приймач, після чого буде запущено облік витраченого часу.

Working-of-OmniSTAR-1-GPS-satellites-2-Permanent-reference-stations-3-Dial-back-up.png

Надійність VBS

Станції відрізняються дубльованим каналом зв'язку, основний з яких реалізований на базі виділеної лінії, а додатковий на базі dial up підключення.

Головний і додатковий сервіс поширюється на більшість заселених областей по всій земній кулі. За умови виявлення якогось збою, приймачі в автоматичному режимі переключаться на запасний режим.

Формування поправок здійснюється по середньо-ваговому математичному алгоритму VBS. Відповідно, коли одна з референц-станцій перестане працювати, це надасть тільки незначний вплив на загальну точність системи.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин