Про компанію

Система очищення в комбайнах Fendt Ideal

Система очищення в комбайнах Fendt Ideal
Очисна система Cyclone

Суперпотужний вентилятор очисної системи Cyclone включає в себе три вентиляційних блоки з відкритими боками, що забезпечують максимальний повітряний потік. Швидкість вентилятора регулюється за допомогою спеціального приводу в межах 250 - 1400 об/хв, що гарантує оперативні та результативні налаштування необхідної швидкості. Повітряний потік ділиться відразу на етапі першого падіння культури в очисну систему. Разом з тим створюється постійний повітряний потік по всій площі решетного стану, забезпечуючи найкращі результати очищення.

Окремий домолот

Спеціально вироблена система повернення для досягнення кращої продуктивності і обмолоту. Вимолочування рослинної маси шнеком і подальше потрапляння на скатну дошку дозволяють виключити будь-яке зниження потужності обмолоту в блоці обробки. Обмолот здійснюється між шнеком і взаємозамінними кришками з рифленою і гладкою поверхнею з урахуванням бажаної інтенсивності обмолоту.

Довгі дошки з 6-ю окремими секціями та роздільниками гарантують ідеальну якість очищення в Fendt Ideal. Величезна кількість соломи і полови відділяється від зерна на стадії першого попадання в систему. При другому падінні продукту на верхню частину відбувається подальші сепарація і очищення. Сильний повітряний потік дозволяє досягти кращих показників очищення. Довгі решета з розділовими бортами забезпечують оптимальну чистоту матеріалу. З метою досягнення кращих результатів при будь-яких умовах ширину відкриття можна регулювати безпосередньо з кабіни.

IDEALbalance™

Щоб дати гарантію того, що в пристрій не потрапляє нічого крім зерна, комбайни Fendt Ideal оснащені ергономічною і практичною технологією IDEALbalance™. Як серце даної системи виступає подвійна скатна дошка. Передня дошка збирає обмолочений продукт, який направляє до фронтальної частини гуркоту. Задня скатна дошка збирає продукт, який відкинутий роторними пальцями і направляє його назад в гуркіт, що дає можливість повністю застосувати зону гуркоту і якісно очистити рослинний продукт.

Система очищення в комбайнах Fendt Ideal
Система очищення в комбайнах Fendt Ideal
Збереження врожаю за рахунок нахилу 15%

Фронтальна дошка відрізняється увігнутою конфігурацією для збору рослинного продукту ближче до центральної частини дошки. Задня скатна дошка має вигнуту конфігурацію для концентрації культури на зовнішніх кінцях. Це дає можливість правильного розподілу продукту незалежно від умов. На схилах до 15 градусів дана модернізована конструкція дозволяє виключити до 60% втрат порівняно з плоскими дошками. IDEALbalance™ доступний в традиційній комплектації на моделях IDEAL 8 та IDEAL 9.

Оптимальний розподіл

Розкидач полови розміщений прямо на кінці пристрою і розподіляє матеріал по необхідній схемі. Розкидальні диски оснащені гідравлічним приводом, що дозволяє проробляти безступінчасте регулювання швидкості. Серед налаштувань ви можете вибрати наступне:

  • подрібнення і перемішування;
  • скидання матеріалу і змішування;
  • відділення полови від соломи.

На кінці подрібнювача встановлюється пристрій ActiveSpread або пасивні дефлектори. ActiveSpread взаємодіє з двома гідравлічними розкидачі продукту, швидкість яких регулюється безпосередньо з кабіни. Регулювання дефлекторів на пасивному розкидачі може здійснюватися вручну або електронно. Ліву та праву сторони можна налаштувати окремо.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин