Про компанію

Система водіння по коліях для Fendt 200 Vario

У невеликих тракторах Fendt 200 Vario використовується система водіння по коліях. Дану технологію особливо оцінили підприємства, що займаються вирощуванням різних плодів, хмелю, винограду. Система сприяє отриманню високих показників в плані економічності і має екологічні переваги. Крім цього, викиди відпрацьованих речовин трактора з 3-х циліндровим двигуном AGCO Power в навколишнє середовище за токсичністю не перевищують норми.

news-2-high(1).jpg

Варіанти систем водіння по певному маршруту (колія)

Для Fendt 200 Vario можна вибрати одну з двох систем:

  • система, оснащена ультразвуковими датчиками, що веде техніку з орієнтацією по рядах з насадженнями;
  • система коригування через GPS.

При використанні першого варіанту трактор функціонує у зв'язці з пристосуваннями для сільськогосподарських робіт і точно тримає запрограмовану відстань до оброблюваних насаджень. В даному випадку знижується ступінь навантаження на оператора, і він може концентрувати всю свою увагу на функціонуванні навісного обладнання.

news-6-high.jpg

Варіант водіння по колії через GPS має переваги корисні для підприємств, які вирощують овочі в польових умовах. Точне супутникове обладнання дає можливість коригувати позицію техніки з точністю до 2-х см навіть в умовах поганої видимості. Даний варіант дозволяє оптимально завантажувати машину. Користуючись системою коригування через GPS, власникові не доведеться повторно обробляти ділянки.

Що являє собою метод водіння по коліях

Набір обладнання для даної системи - це розроблене інженерами Fendt відкрите пристосування у салоні кабіни, яке об'єднує клапан управління, розводку кабелів, датчики повороту рульового колеса і систему, що забезпечує безпеку. І ультразвукові, і GPS-системи ведення по колії можна легко інтегрувати у трактор.

Нововведення для Fendt 200 Vario

Навісне обладнання вимагає від гідравліки трактора усе кращі показники гнучкості та потужності. У гідравліку даної моделі трактора був впроваджений ряд нововведень, наприклад, насос, який дозволяє досягати гарної продуктивності системи й інтенсивно експлуатувати фронтальний навантажувач при низьких обертах двигуна. Електроклапани для роботи з навантажувачем забезпечують високий комфорт управління. Оновлені фари на світлодіодах попереду, ззаду на даху кабіни й освітлення на фронтальній стійці кузова відмінно освітлюють простір.

news-10-high.jpg

Відгук про Fendt:

"У керуванні добре себе веде. Навігація дуже хороша. Знадобилося мені небагато - 2 зміни, щоб я призвичаївся до роботи на тракторі Fendt. Враження мої дуже хороші", - Володимир Момотенко, оператор трактора ПП "Сервіг"

Більше відгуків див. https://zeppelin-agro.com.ua/ua/about/videootzivi/


Детальніше про трактори Fendt 200 серії: https://zeppelin-agro.com.ua/ua/catalog/traktory-serii-200/
Детальніше про трактори Fendt 700 серії: https://zeppelin-agro.com.ua/ua/catalog/traktory-serii-700/
Детальніше про трактори Fendt 800 серії: https://zeppelin-agro.com.ua/ua/catalog/traktory-serii-800/
Детальніше про трактори Fendt 900 серії: https://zeppelin-agro.com.ua/ua/catalog/traktory-serii-900/
Детальніше про трактори Fendt 1000 серії: https://zeppelin-agro.com.ua/lp/fendt/1000/

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин