Про компанію

Система автоматичного управління технікою Autoguide ™ 3000

Компанія AGCO-RM прагне спростити життя аграріїв і пропонує своїм клієнтам встановити систему Auto-Guide ™ 3000. Ця сучасна технологія автоматичного управління технікою дозволяє аграрним підприємствам переходити до точного, більш ефективного землеробства. З її допомогою кожен сільгоспвиробник може поліпшити показники власного підприємства без зайвих ризиків і зусиль.

Система Auto-Guide ™ 3000 дозволяє оптимізувати роботу будь-якого автопарку аграрної техніки. Розробки американських і російських конструкторів, які використовуються в супутниковій системі, дають можливість досягти високої точності виконуваних робіт. Установка технології механічного водіння дозволяє використовувати техніку з максимальною ефективністю при мінімальних витратах палива і часу. Після установки системи машині досить один раз проїхати по полю і вона запам'ятає маршрут. Електронна технологія відкоригує його, і вже в наступний раз техніка буде рухатися по прорахованому шляху без зайвих зусиль з боку оператора.



Головна перевага системи комп'ютерного управління машиною в тому, що вона може адаптуватися під будь-які умови роботи. Це особливо актуально в нашій країні, оскільки сільськогосподарська галузь в кожному регіоні змушена підлаштовуватися під тип ґрунту і кліматичні умови. До того ж, зниження витрат часу і палива, витраченого марно, позитивно відіб'ється на економічних показниках компанії в цілому.

Так, корпорація AGCO-RM, виробник сільськогосподарської техніки таких відомих брендів, як Challenger, Massey Ferguson, Fendt, хоче допомогти сільгосппромисловості механізувати робочі процеси і знизити собівартість виробництва. Ця мета закладена в стратегії Fuse, згідно з якою клієнти можуть розраховувати на всебічну підтримку компанії, навчання, впровадження зовнішніх і вбудованих технологій, а також зручне розташування дилерських центрів і якісне обслуговування. Установка системи Auto-Guide ™ 3000 - це крок назустріч високих технологій і оптимізації діяльності аграрного підприємства..

Познайомитися з новими моделями агро-техніки і технологічними рішеннями ви можете в розділі Сільськогосподарська техніка



до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин