Про компанію

Smart Farming - технології, за якими майбутнє

Система рульового керування VarioGuide забезпечує оптимальні результати роботи при максимальному комфорті. Завдяки технології Trimble, VarioGuide продовжує надійно працювати до 20 хвилин без сигналу корекції при втраті сигналу RTK через особливості рельєфу місцевості. 

Нові маршрути з Fendt Contour Assistant

Для тракторів Fendt, оснащених терміналом Varioterminal 10.4 і системою VarioGuide з приймачами NovAtel® або Trimble®, доступна функція Fendt Contour Assistant. Ви можете додати варіанти маршрутів "Контурні сегменти" і "Один прохід" до вже звичних маршрутах VarioGuide, що зробить вашу роботу ще більш ефективною і комфортною. Використовуючи тип "Контурні сегменти", різні сегменти можуть бути записані в результаті всього лише одного кола навколо поля. Це дозволяє легко і швидко поставити межі поля. У разі одинарного проходу всі маршрути руху по полю створюються як віртуально нескінченні контури, які залишають слід.


Системи керування робочими знаряддями, сумісні з ISOBUS

Вся інформація з поля зберігаються в базі даних за допомогою VarioDoc. VarioDoc Pro додає інформацію про місцезнаходження GPS і передає дані в режимі реального часу.

SectionControl гарантує відсутність перекриття

З повністю автоматичною системою SectionControl, ви можете зробити посів, внести добрива або використовувати точну кількість пестицидів на певній ділянці. Це запобігає подвійній обробці. За допомогою майстра настройки SectionControl, ви можете швидко і легко налаштувати систему для кожного виду роботи. Момент включення і виключення налаштовується таким чином, щоб автоматично гарантувати економію.

Управління робочими знаряддями, сумісними з ISOBUS, може здійснюватися безпосередньо за допомогою модуля керування Variotronic на джойстику або через Varioterminal.


Виконання завдань зі змінною швидкістю - VariableRateControl (VRC)

Обмін даними з VarioDoc Pro дозволяє реалізувати виконання завдань зі змінною швидкістю, виходячи зі стану ґрунту або рослин, і, отже, знизити операційні витрати. Тепер, за підтримки системи документування VarioDoc Pro, є нове рішення для реалізації концепції прецизійного землеробства - функція управління зі змінною швидкістю (VRC). Індивідуальні вимоги по витраті насіння, добрив і пестицидів заносяться на карти завдання. Потім, під час роботи, вони викликаються і автоматично виконуються. Головна перевага: витрата матеріалів може бути визначена і запланована на підставі бази даних поля, а потім реалізована з граничною точністю.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин