Про компанію

Мастильні матеріали AGCO для тих, хто піклується про техніку

AGCO піклується про свою техніку навіть після продажу. Саме тому компанія приділяє особливу увагу до матеріалів, необхідних для подальшої експлуатації моделей Challenger, Massey Ferguson, Fendt і Valtra.

Готуючись до сезону польових робіт власники техніки стикаються з питанням придбання мастильних матеріалів. У багатьох виникає сумнів, чи варто використовувати масло оригінального виробника або можна зупинити свій вибір на менш дорогому аналогу. Таке протиріччя між ціною і якістю перетворюється на справжню проблему для багатьох фермерів. Щоб позбавити клієнтів від цієї проблеми, компанія "Цеппелін Україна" пропонує звернути увагу на кілька важливих нюансів.

Як правило, витрати на мастильні матеріали становлять до 5% суми вартості моделі. Використовуючи масло інших виробників, безумовно, можна скоротити цю статтю витрат. Однак, будьте обережні. Неоригінальний, без урахування вимог розробників, склад мастила потягне за собою прискорений знос деталей, а також скорочення їх терміну служби. Крім того, не рекомендоване для використання виробниками масло може спричинити його підвищену витрату. Таким чином, економія буде досить сумнівна.

Оригінальні масла, представлені фірмою, яка випустила техніку, виконують ряд найважливіших функцій. Вони не тільки якісно змащують поверхню деталей, але і захищають їх від корозії, а також очищають. Крім цього такий матеріал нейтралізує окислення, ущільнює зазори, а також захищає машину від перегріву і несприятливих впливів. Таким чином, "рідне" масло фактично збільшує продуктивність машини і подовжує життя техніці.

Статистика сервісних центрів показує, що ті моделі, на яких використовується масло, вироблене сторонньої компанією, частіше потребують ремонту. Не дивно, адже воно виготовлене без урахування індивідуальних особливостей кожної моделі і порад розробників.

Щоб прийняти правильне рішення при покупці масла для техніки, візьміть до уваги наступні рекомендації від компанії "Цеппелін Україна":

- уважно ознайомтесь з вимогами виробника техніки до масла;

- обирайте тільки сертифікований продукт;

- пам'ятайте - з оригінальними продуктами працюють тільки офіційні дилери техніки.

Компанія "Цеппелін Україна" пропонує всім власникам моделей Challenger, Fendt, Massey Ferguson та Valtra придбати для техніки оригінальне масло. Продукція AGCO адаптована до погодних умов нашої країни і захистить техніку при нестабільній якості палива. Таке придбання допоможе вашій техніці працювати з максимальною продуктивністю протягом всього терміну експлуатації.

Ознайомитися з умовами надання продукції з обслуговування агро-техніки ви можете в розділі "Запасні частини".
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин