Про компанію

Мастильні матеріали AGCO Parts - запорука надійної роботи техніки

Дедалі більше вітчизняних підприємств агропромислового комплексу, які орієнтуються на досягнення максимального результат і планують інвестиції з урахуванням довгострокової перспективи, віддають перевагу використанню оригінальних мастильних матеріалів AGCO Parts. Дана серія створена спеціально для обслуговування сільськогосподарської техніки торгових марок Massey Ferguson, Fendt і Challenger і дозволяє значною мірою продовжити термін служби техніки, а також звести до мінімуму число поломок.


Кожен вид з представлених в асортименті масел забезпечує виконання своїх функцій. Для захисту двигунів, що працюють тривалий час в умовах високих температур, ідеально підійде моторне масло AGCO Premium Engine Oil, в той же час надійний захист механізмів трансмісії від зносу та окислення забезпечить трансмісійне масло Premium Transmission Fluid. Для гідросистем розроблена спеціальна гідравлічна рідина Hydraulic Oil, що виключає формування осадового відкладення.


Завдяки тому, що масла серії AGCO Parts розроблені з урахуванням конструктивних особливостей і режимів експлуатації техніки, їх застосування дозволяє створити оптимальні умови для роботи машин і агрегатів, що сприятливо позначається на паливній ефективності. Враховуючи помірну вартість використання оригінальних масел, яка, як правило, не більше 5% від загальних витрат володіння технікою, а також підвищений ризик виникнення поломок і надмірного зносу від застосування аналогічних продуктів неоригінального виробництва, економія на мастильних матеріалах є дуже сумнівною.


Що б уникнути помилок при самостійному виборі мастильних матеріалів, власники сільськогосподарської техніки повинні попередньо вивчити вимоги до мастильних матеріалів виробників техніки. Залежно від певного виду техніки і навіть від конкретної моделі, мастильні матеріали повинні виконувати ряд певних функцій, наприклад, якісну фільтрацію, захист від окислення та ін. Безумовно мастило повинно мати відповідний сертифікат, підтверджений результатами випробувань.


Щоб напевно виключити ризики пов'язані з використанням неоригінальних мастильних матеріалів, їх необхідно купувати в компанії «Цеппелін Україна», яка забезпечує техніку, що поставляється запчастинами і мастильними матеріалами винятково оригінального виробництва.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин