Про компанію

Змагання сервісних інженерів дистриб'юторів Fendt

16 листопада відбулися змагання технічних фахівців дистриб'юторів Fendt. Організатором заходу, метою якого стало визначення кращого сервісного інженера за максимально об'єктивним комплексним оцінюванням, виступило представництво корпорації AGCO в Східній Європі.

Суть змагань - знайти і усунути несправність в тракторі Fendt 936 S4/G3 в польових умовах. Для інженерів-учасників були створені умови, максимально наближені до їх щоденної роботи (яка включає не тільки технічні знання, а й культуру обслуговування, матеріальне забезпечення та вміння користуватися доступними інструментами для пошуку рішень).


Участь у змаганні приймали діючі польові інженери таких компаній: Цеппелін Україна, Агроспейс, Агроструктура, АБА Астра та ВФК.

Змагання, які проходили в м. Дніпро на базі дилерського сервісного центру, включали в себе 3 етапи:

  • етап 1 - підготовка (отримавши інструктаж і заявку з описом скарги, учаснику давався час на підготовку до роботи на машині).

  • етап 2 - діагностика неполадки та її усунення.

  • етап 3 - складання звіту.

   

Переможцем змагань став Юрій Вегера - інженер Львівського сервісного центру компанії Цеппелін Україна. Організатори заходу вручили переможцю та призерам путівки на день поля Fendt, який пройде в Європі в 2018 році. Вітаємо нашого колегу і бажаємо подальших успіхів!

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин