Про компанію

Відбулося нагородження переможців конкурсу «Кращий молодий інженер 2016»

Під час виставки «ІнтерАГРО 2016» журнал Agroexpert, за підтримки корпорації AGCO та компанії Цеппелін Україна, нагородили переможців конкурсу «Кращий молодий інженер 2016».

 

Цього року для участі у конкурсі зареєструвалося понад 50 охочих, але вчасно на запитання відповіла лише половина учасників. Так, кількість перейшла в якість. Взагалі конкурсна комісія відзначила високий рівень знань конкурсантів.

«Мені дуже приємно, що переможцями конкурсу цьогоріч стали молоді та талановиті люди, які залюбки працюють на нашій землі та досягають високих результатів», – запевнив під час привітання Антон Костирко, директор з маркетингу корпорації AGCO у Східній Європі, стоячи на імпровізованій сцені на стенді компанії.

Валерій Загура, керівник підрозділу сервісу сільськогосподарської техніки компанії Цеппелін Україна, повністю розділив оптимістичний настрій свого колеги: «Вдвічі приємно, що переможцями конкурсу є як провідні працівники інженерних служб аграрних підприємств, так і представники освітньо-наукових закладів. Бажаю учасникам та переможцям не зупинятися на досягнутому та стати кращими серед своїх колег».  


З учасників було обрано чотирьох переможців, два з них отримали звання «Найкращий інженер 2016», а ще два «Кращий інженер 2016». Усі четверо отримали пам’ятні подарунки від корпорації AGCO та компанії Цеппелін Україна: набір фахової літератури та річну передплату від журналу Agroexpert, а два найкращі інженери ще й відправляться у навчально-освітню поїздку до Німеччини.

Два призових місця дісталися Дмитру Воробчаку, сервісному інженеру агрокомпанії ПрАТ «Агрофорт», що в Кагарлику на Київщині, та Олексію Пасевичу, фахівцю ТОВ «Урожайна країна» із Сумської області.

Друге місце розділили В’ячеслав Чалий, фахівець Глухівського агротехнологічного Інституту ім. Ковпака, Сумська область, та Юрій Росамаха, який закінчив аспірантуру в НУБіП України та нині працює там асистентом і паралельно інженером у ТОВ «Хавестер», що надає послуги з сівби та збирання врожаю.


Переможці визнали, що найважливішим для перемоги в конкурсі були знання та досвід, щоправда, сучасна освіта не дає повною мірою всіх знань для роботи із сучасною технікою. Саме тому важливою є роль таких конкурсів, як «Кращий молодий інженер».

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин