Про компанію

Сучасна діагностика двигуна

Замовте сучасну діагностику від компанії Цеппелін Україна і отримайте впевненість в безвідмовній роботі своєї техніки в новому сезоні!

Компанія Цеппелін Україна завжди пропонує високоякісний сервіс від кращих професіоналів. Наразі, наша команда готова потурбуватись про двигуни Вашого автопарку. Пропонуємо вашій увазі такі сервісні послуги:

Перевірка стану клапанів

Як відомо, товстий шар нагару на тарілці впускного клапана - ознака зносу його стержня, направляючої втулки та маслозйомного ковпачка. У деяких випадках, при відкритому клапані,  витікання оливи відбувається  між стержнем та направляючою втулкою. Тоді, питання про те, хто винен у витраті масла - кільця або ковпачки вирішується відразу.

  

Перевірка стану деталей ЦПГ

Наші спеціалісти ретельно оглянуть деталі циліндро-поршневої групи і камери згоряння за допомогою ендоскопа через отвір під розпилювач паливної форсунки в головці блоку. Це дозволяє оглянути стінки циліндрів та днище поршнів, а також оцінити стан хонінгувальної стінки. Всі можливі дефекти - зношування, "прихвачування" циліндрів, прогари поршнів буде видно як на долоні.


Потурбуйтесь про свою техніку - замовте діагностику двигуна у професіоналів!

0 800 300 350

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин