Про компанію

Порівняння популярних моделей Fendt

Компанія Fendt представляє широкий асортимент тракторів, які впораються з будь-якими поставленими перед ними завданнями. Але щоб підібрати оптимальну модель, необхідно дізнатися більше про кожну із серій і зіставити можливості техніки з вимогами вашого підприємства.  


Виробник вмістив всі кращі характеристики в Fendt 700 Vario, що дозволило отримати на виході відмінне поєднання потужності і точності, а також багатофункціональності та комфорту. Трактори Fendt відрізняються низькою вагою і високою вантажопідйомністю, що дає можливість використовувати варіанти баластування - єдиний правильний спосіб оптимально захистити грунт. Серія 700 Vario є прекрасним рішенням для невеликого господарства також завдяки низькій витраті палива при збереженні потужностей. Потужність моделей серії від 145 до 240 к.с.

Fendt 800 Vario відомий продуктивністю і компактністю. Розвиваючи потужність до 280 к.с., він володіє відмінними технічними характеристиками для виконання польових робіт, а також чудово підходять для транспортування вантажів. Крім цього, при розробці були використані нові ефективні технології, такі як автоматичне рульове управління, система регулювання тиску в шинах VarioGrip і безліч інших функцій. Великі підприємства, що потребують машину для виконання польових і транспортних робіт, одностайно обирають цю модель. Серія від 220 до 280 к.с.

Fendt 900 Vario є лідером на ринку тракторної техніки для великих господарств. Вихідна потужність 390 к.с. дозволяє трактору серії 900 Vario виконувати набагато більші обсяги робіт в рази швидше, але з мінімальними зусиллями. Модель є ідеальною для великих господарств і підприємств які розвиваються. Серія від 270 до 390 к.с.

Fendt 1000 Vario був розроблений на основі передових технологій Fendt як найбільш потужний і приємний в управлінні трактор. Процес виконання робіт не складе труднощів навіть при виконанні найважчих завдань. Модель має безліч нагород, починаючи найкращим дизайном і закінчуючи неперевершеною продуктивністю. Трактор ідеально підійде для великих компаній і дасть можливість завжди бути на висоті. Серія від 291 кВт/396 к.с. до 380 кВт/517 к.с.  


Fendt - це не просто гучна назва. Трактори дозволяють ефективно і швидко, а головне якісно виконувати поставлені перед ними завдання. Передові технології, які використовує компанія, дозволяють займати лідерські позиції не тільки при проведенні сільськогосподарської діяльності, а й при лісових, комунальних, промислових та інших видах робіт.

Якщо вам потрібна допомога у виборі трактора Fendt, який буде повністю відповідати вимогам вашого господарства, зверніться до представників компанії Цеппелін Україна за телефоном 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин