Про компанію

Стотисячний примірник самохідної косарки Massey Ferguson

Компанія Massey Ferguson - один з лідерів по виробництву обладнання для сільськогосподарської галузі. Початок випуску кормозаготівельні машин даною компанією датується 1947 роком. Більше 60-ти років тому зійшов з конвйера перший екземпляр самохідної косарки. У березні цього року на заводі в Х’юстоні, США, планується випуск вже стотисячної одиниці, на честь чого 29 березня буде проведено урочисті заходи.



Випуск першої самохідної косарки Heston Model 100 був здійснений в 1955 році. Дана машина стала революційним екземпляром на ринку сільськогосподарської техніки завдяки незнаній раніше універсальності, що дозволило зручно використовувати техніку при заготівлі як зернових, так і сіна. Крім цього, відмінною рисою моделі став підвищений рівень маневреності.

З тих пір продукція компанії отримала безліч удосконалень і змін. З кожним днем інженери Massey Ferguson працюють над модернізацією машин, щоб надавати все більше і більше можливостей для своїх клієнтів.

Сучасні самохідні косарки Massey Ferguson відрізняються низьким рівнем витрат палива і комфортними умовами роботи для оператора. Машини оснащуються потужними і продуктивними двигунами AGCO Power ™, серед яких варто виділити варіант AP66-4 з робочим об'ємом 6,6 л і потужністю 225 к.с. Оснащення самохідної косарки таким двигуном робить техніку максимально витривалою і придатною для роботи у важких умовах. Прикладом впровадження подібного рішення може послужити модель WR9870.



Більш економічною є молодша модель WR9860, що володіє чотирициліндровим двигуном AP49-4F QuadBoost ™. Робочий об'єм двигуна становить 4,9 л, що дозволяє техніці розвивати потужність до 195 к.с.

За період існування бренду його структура неодноразово змінювалася, та неодмінною частиною в його розвитку завжди залишалося всеможливе використання інноваційних технологій при розробці нових моделей техніки. Впровадження результатів інноваційних розробок в самохідних косарках проводилося протягом усього терміну їх випуску. Так, в 1967 році в нових моделях була додана система гідростатичного приводу, яка використовується і зараз під назвою Hydro-Static 600. Останньою ж модернізацією стало оснащення в 2016 році самохідних косарок системою рульового управління задніми колесами RearSteer.

Безперервний розвиток, постійний пошук нових рішень і накопичений інженерний досвід дозволяють компанії Massey Feguson протягом тривалого періоду часу залишатися одним з кращих виробників сільськогосподарської техніки в світі.

Більш детально інформація про лінійку продукції бренду представлена в розділі техніка Massey Ferguson.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин