Про компанію

Студенти магістратури НУБіП та інновації Цеппелін Україна

Студенти магістратури спеціальності "Механізація сільського господарства" механіко-технологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП України) побували на екскурсії в компанії Цеппелін Україна.

Молодь, що поглиблено вивчає спеціалізацію "Оптимізація процесів, параметрів і режимів роботи техніки в АПК" переймала передовий виробничий досвід та інноваційні інженерні підходи спецілістів Цеппелін Україна.

  

Модератором заходу виступав керівник підрозділу сервісу відділу сільськогосподарської техніки Цеппелін Україна - Валерій Загура. Він, разом із спеціалістами компанії, із задоволенням розповідав майбутнім фахівцям про особливості роботи в компанії світового рівня.

Демонструючи сучасне обладнання, працівники компанії розповідали та наглядно показували інженерні підходи при сервісі двигунів Cat®, сертифікований виробничий сервіс на рівні "Три Зірки", мобільний сервіс, особливості холодного зберігання за власними технологіями Цеппелін Україна, інноваційність складського тримання.  

  

  

Наостанок, студентам-магістрантам розповіли про процес відбору інженерного персоналу та переваги роботи в компанії. Адже Цеппелін Україна із задоволенням пропонує співробітництво молодим талантам та розробляє спеціальні програми стажування для молодих спеціалістів. Почни кар'єру з кращими!

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин