Про компанію

Сучасні технології для великих тракторів

Сучасні розробки інноваційних моделей аграрного обладнання стали поштовхом до створення удосконаленої тракторної техніки зі значними технічними характеристиками. Однією з моделей нового покоління є Fendt 1000 Vario.

news-2-high (2) (3).jpg

Для того, щоб підвищити рівень комфорту управління і безпеку трактора, фірма-виробник Fendt додала функцію керованого електричного дзеркала заднього виду. Така система відкриває повний огляд території, що не залишає сліпих зон для водія. Навіть у складних умовах, при наявності перешкод, складної дороги та різких поворотів і причепів ризик інцидентів зводиться до мінімуму завдяки повному огляду простору з водійського місця. Так само, для посилення безпеки трактора для лінійки технічного обладнання Fendt 1000 Vario можна замовити кодовий ключ для дверей, дизельного бака, системи запалювання і капота.

Новий інформативно-розважальний пакет, розроблений для тракторного обладнання, включає в себе додаткову систему звуку версії 4.1, саббуфер і можливість гучного зв'язку. Вісім мікрофонів, які рівномірно розподілені по стелі кабіни, для захоплення звуку забезпечують хорошу чутність з будь-якої робочої позиції джерела звуку. У кабіні є всі необхідні пристрої для налаштування і пошуку зв'язку - 2 антени з широким діапазоном налаштування мережі, AUX і USB, можливість підключення до цифрових каналів, а також стандартні AM / FM.

news-3-high (3).jpg

Новий джойстик для більшої функціональності

Новий джойстик розширює можливості керування, так робочі послідовності на розвороті можуть бути збережені. Крім того, є два нові варіанти роботи гідравлічних клапанів, які можна використовувати для управління додатковими гідравлічними функціями. Новий джойстик дозволяє безпосередньо керувати круїз-контролем і частотою обертання, спрощуючи тим самим управління машиною.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин