Про компанію

Техніка Berthoud - спосіб досягнення максимальної врожайності

Техніка Berthoud - спосіб досягнення максимальної врожайності

Для досягнення максимальної врожайності необхідно виконати чимало дій: передпосівну обробку ґрунту, проведення посіву згідно з технологією, обробку культур всілякими добривами і збирання врожаю. Кожна з цих маніпуляцій важлива, але ключове значення має підтримка сходів у момент стадії вегетації. Саме в цей час збільшується вірогідність загибелі рослин внаслідок несприятливих польових і погодних явищ. Для здійснення даних маніпуляцій є сенс застосовувати спеціалізоване сільськогосподарське обладнання. Це дає можливість в найкоротший період виконати якісну обробку полів, що доцільно при різкій зміні погоди. Бренд Berthoud - це найкраща техніка на сьогодні, яка використовується з метою обробки речовинами рідкого типу та іншими необхідними засобами. Розроблено з використанням інноваційних рішень техніка Berthoud використовується для точної і довговічної роботи в полях зі всілякими різновидами сільськогосподарських культур. За допомогою неї можливо забезпечити надійний захист від шкідників і негоди.

Перевага бренду Berthoud перед іншими полягає в багаторічному досвіді ведення наукових досліджень, спрямованих на досягнення найкращих результатів у сфері обробки ґрунту всілякими засобами. Це дає можливість виробництва виготовляти сільгоспобладнання, що дозволяє досягти хороших результатів у ході вирощування різних культур. Високий рівень надійності, продуктивності, і легкість застосування - ось ті основні якості, які роблять продукцію Berthoud такою популярною.

Техніка Berthoud - спосіб досягнення максимальної врожайності
Техніка Berthoud - спосіб досягнення максимальної врожайності

Систематичне введення інноваційних рішень і застосування сучасних матеріалів гарантує отримання техніки з найбільш оптимальним набором технічних складових. Самохідні обприскувачі відрізняються високим ступенем маневреності і прохідності. Їх зносостійка конструкція призначена для посиленої експлуатації навіть в найбільш неблагополучних польових умовах. Завдяки причіпним обприскувачів Berthoud вдається з дивовижною точністю здійснювати розпорошення продукції на оброблювану зону. Великий вибір комплектацій дозволяє реалізовувати техніку з необхідними під певні площі характеристиками.

Вироби Berthoud характеризуються інноваційними конструктивними рішеннями головних вузлів, які дозволяють проводити обробку ґрунту з високим ступенем результативності. Для великих обсягів сільськогосподарських маніпуляцій добре підходять обприскувачі самохідного типу, чудова прохідність і маневреність яких дає можливість якісно обробляти ґрунт з найбільш специфічним рельєфом. Високий кліренс пристосувань дозволяє розпорошувати добрива або захисні засоби на посівах таких культур, як соняшник або кукурудза. Високий рівень захисту робочої зони оператора і автоматизація інструментів контролю забезпечує високий рівень продуктивності робочого процесу оператора. Причіпні пристрої характеризуються чудовою точністю здійснення процесу обробки рослин. Використання інноваційних рішень дає можливість економити ресурси і підвищувати продуктивність техніки. За рахунок конструктивних характеристик штанги AXIALE функціонал обприскувача додатково розширюється.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин