Про компанію

Техніка від “Цеппелін Україна” в органічному виробництві: оцінка “відмінно”

4 липня пройшов День органічного поля на Полтавщині у с. Покровське (Шишацький район). Організаторами заходу були ПП «Агроекологія», компанія «Цеппелін Україна», громадська спілка виробників органічних сертифікованих продуктів «Органічна Україна» та інші вітчизняні та швейцарські компанії.

Соціально відповідальна компанія «Цеппелін Україна» постійно працює із аграріями за принципом «сплачувати за те, що є ефективним». Таку думку у розмові з учасниками заходу висловив фахівець з продажу сільськогосподарської техніки компанії Віталій Мердух. Зокрема, він зазначив, що будучи офіційним дилером FENDT на території України, ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна» готова запропонувати своїм клієнтам не просто високоякісну колісну техніку FENDT, а й повний сервіс, що включає повний моніторинг всієї, вже проданої техніки. Тобто таких проблем, як, наприклад, відсутність запчастин на складі чи затримка виїзду до господарства інженерів і механіків, не існує взагалі.

Колісні трактори FENDT – безперечний еталон потужності та економічності, це інвестиція, яка окупається і тішить!


Польова програма, окрім іншого, включала демонстрацію ґрунтообробної техніки та обладнання, демонстрацію технології та техніки для приготування компосту, презентацію елементів точного землеробства в умовах органічного виробництва. Трактори FENDT успішно продемонстрували свою роботу з ротаційною бороною, мульчувачем, дисковою бороною, аератором компосту, причепом для внесення органічних добрив, дисковим культиватором.

Компанія «Цеппелін Україна» займається не лише продажем тракторів Fendt, але і їх гарантійним і післягарантійним обслуговуванням. Широка мережа сервісних центрів дає можливість механікам в найкоротші терміни прибути в господарство і провести необхідну діагностику. Філії компанії, розташовані по всій території України, дають можливість купити трактор Fendt з гарантією в будь-якому регіоні.

  

Щодо використання техніки в органічному виробництві, ділиться своїм досвідом менеджер з підтримки продажу компанії «Цеппелін Україна» Володимир Куруч:

«Чому в органічному землеробстві дана техніка незамінна? Є свій секрет: продуктивна гідравлічна система, більша універсальність та комбіновані агрегати дозволяють виконувати більший спектр обробітку ґрунту. Добрі тягові характеристики та безступінчата трансмісія дають економію за рахунок плавності. При роботі, наприклад, з органічними добривами – це дуже важливо і відчутно в грошовому виразі».

На «відмінно» оцінили техніку не тільки господарники, а й представники влади, зокрема в тестовому режимі заступник міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева.

Окрім загальних вражень, слід ще раз наголосити не просто на взаємовигідному співробітництві, а єдності цінностей «Цеппелін Україна» та агровиробників. Семен Антонець, засновник ПП «Агроекологія» підвів підсумки заходу мудро і глобально: «Органічне виробництво дозволить не тільки зберегти національні багатства країни, в першу чергу – землю, а й підвищити якість життя людини. За цим майбутнє!».


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин