Про компанію

Техніка SEM для сільського господарства

Компанія Цеппелін Україна є дистриб'ютором «Shandong SEM Machinery Co.» — торгової марки SEM з 2012 року та офіційно постачає техніку SEM на територію всієї України.

Компанія SEM 100% належить та управляється Caterpillar.

Якісна та надійна техніка SEM знаходить широке застосування в гірничодобувній промисловості, на будівельних об'єктах, сільськогосподарських, комунальних та інших підприємствах по всьому світу.

Наразі, компанія Цеппелін Україна пропонує придбати фронтальні навантажувачі та автогрейдери торгової марки SEM, які, крім іншого, застосовуються в сільськогосподарських роботах.

Завантажте весь каталог китайської техніки SEM: https://sem-ua.com/lp/a-sem/


Ідеальне співвідношення "ціна/якість"

Техніка для сільського господарства повинна відповідати особливим вимогам до надійності, економічності і високої продуктивності. Саме ці якості є запорукою успішного проведення всіх робіт в рослинництві і робіт в тваринництві.

Спецтехніка SEM володіє всіма зазначеними якостями, і, крім цього, є неперевершеним поєднанням ціни і якості машини. За доступною ціною аграрії можуть дозволити купити в автопарк підприємства потрібні машини, які не поступаються за своїми техніко-експлуатаційними характеристиками іменитим конкурентам. 

Переваги придбання техніки SEM:

  • техніку SEM виробляють на найбільшому заводі Китаю, згідно з усіма стандартами бренду Cat®;
  • вся техніка проходить суворі сертифікаційні випробування щодо якості та безпеки;
  • кваліфіковане сервісне обслуговування від офіційного дистриб'ютора - компанії Цеппелін Україна.
Пропонуємо до вашої уваги фронтальний навантажувач SEM 656D HL та автогрейдер SEM 919

Фронтальний навантажувач - надійний помічник для вашого підприємства!

Навантажувач SEM 656D HL - стане надійним помічником при складуванні зерна на зерносховищах, навантаженні зерна на автомашини, навантаженні буряків і кукурудзи, як на полі з буртів, так і на перевалочних пунктах у вагони. 

Дана модель відрізняється високою маневреністю і швидкістю роботи при одночасній простоті управління, а також оснащена подовженою стрілою і більшою ємністю ковша - 4,5 м³. 

Автогрейдер — універсальна спецтехніка


Автогрейдери по праву вважаються одними з найбільш універсальних видів спецтехніки та готовими до виконання широкого спектру робіт, в тому числі в сільському господарстві.

Грейдерами проводять пошарове розрівнювання грунту після роботи землерийних машин, з їх допомогою облаштовують водовідливні канали, укоси, узбіччя, виїмки і насипи.

Автогрейдер SEM 919 широко використовуються при ремонті гравійних і ґрунтових доріг, в іригації і меліорації земель, для очищення вулиць і доріг від снігу та для переміщення різних матеріалів (грунту, щебеню, піску) на незначні відстані.

Офіційний дистриб'ютор торгової марки SEM — компанія Цеппелін Україна надає ГАРАНТІЮ та високоякісне СЕРВІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ постачаємої техніки.

Щоб дізнатися більше про техніку SEM для сільського господарства, зв'яжіться з представниками компанії Цеппелін Україна за номером 0 800 300 350. Наші фахівці дадуть відповідь на всі питання і підготують комерційну пропозицію з урахуванням особливостей вашого підприємства.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин