Про компанію

Технології обмолота та зерновий бункер в комбайні Fendt IDEAL

Технології обмолота та зерновий бункер в комбайні Fendt IDEAL

Fendt IDEAL виділяється з-поміж інших комбайнів завдяки роторам Single і Dual Helix, що гарантують чудову продуктивність та високу якість обмолоту, що засновані на ретельному обробленні продукту та низькому споживанні енергії.

Подача продукту

Барабан подачі 600 мм в діаметрі підбирає продукт знизу і подає до ротора, забезпечуючи ідеальний результат обмолоту. Швидкість RotorFeder задається автоматично пропорційно швидкості ротора і завжди становить 70% від швидкості. Оскільки швидкість регулюється таким чином, щоб найкращим чином відповідати швидкості ротора і великої площі каналу подачі, солома завжди залишається неушкодженою. RotorFeder також здатний споживати набагато більшу кількість енергії при даному процесі. Цей оптимальний спосіб подачі забезпечує безперебійний та стабільний потік матеріалу.

Ротор

Всі елементи роторів, такі як бичі та пальці встановлені в чотири ряди по типу спіралі. Фронтальна частина пристроїв включає в себе чотири бича, які встановлені поздовжньо. Вони вибивають продукт з колосків. Під роторами знаходяться підбарабання найрізноманітнішої конфігурації, що забезпечує найкращі результати в різних видах робіт. Вони без проблем знімаються та встановлюються виходячи з типу операції. Відстань між підбарабанням регулюється за допомогою гідравлічних приводів, а максимальний показник становить 35 мм. Пальці ротора нахилені на 20 градусів назад, що дозволяє розподілити потік продукту між спіральними витками, надійно захоплюючими матеріал і акуратно звертають його навколо ротора. Це дозволяє виключити пікові навантаження на ротор. Крім усього іншого, на пристрої немає граней, за які продукт міг би зачепитися.

Технології обмолота та зерновий бункер в комбайні Fendt IDEAL
Технології обмолота та зерновий бункер в комбайні Fendt IDEAL
Швидкість розвантаження

Комбайни Fendt IDEAL можуть бути обладнані однією з варіацій зернових бункерів. Великий обсяг і підвищена швидкість розвантаження повністю збігаються з високою продуктивністю Fendt IDEAL. Менша кількість зупинок для розвантаження дуже швидко перетворюються в більшу кількість врожаю, який збирається на протязі дня. Такої швидкості виходить домогтися за рахунок оптимального діаметра вивантажного шнека. Діаметр 480 мм і кілька витків шнека забезпечують виконання процедури розвантаження при паралельному переміщенні на незначних швидкостях. Зерновий бункер спустошується повністю всього за 81 секунду в щадному режимі та з мінімальними енерговитратами.

Якість розвантаження

Модернізований Fendt IDEAL надає вибір між варіантами довжини шнека: 7.6, 9.15, а також 10.6 метрів. Обидва цих великих варіанти можуть складатися в транспортну позицію позаду комбайна. На кінці шнека встановлена кришка, що дозволяє виключити необов'язкові витоки продукту в зв'язку з осипанням при зупинці процесу розвантаження. Дана кришка автоматично відкривається або закривається за допомогою гідравлічного циліндра, коли процес пересування починається або зупиняється, що повністю виключає ймовірність витоку цінного продукту. З метою забезпечення розвантаження в процесі обмолоту злакових культур для моделей IDEAL був спроєктований допоміжний комплект спеціально для роботи зі злаковими культурами. За допомогою нього можна виключити блокування злакових культур і повністю спустошити зерновий бункер.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин