Про компанію

Технології та рішення Valtra

Системи Valtra повністю інтегровані в моделі Т серії в комплектації Vesru. Найкращі рішення завжди поруч. Керуйте усіма опціями з підлокітника SmartTouch за допомогою всього двох дотиків.

За рахунок таких опцій, як Auto Guide, Isobus, AgControl, TaskDoc, Valtra Connect вдається підняти ефективність, знизивши витрати, ризики і простої.

07.08.17.jpg

Auto Guide - це система автоматичного управління керма. Valtra пропонує два типи антен: Trimble, Novatel.

За допомогою антени Trimble вдається підтримувати різні коригувальні сигнали. Auto Guide безперебійно функціонує протягом 20 хвилин. Застосування даної системи дозволить вам оптимізувати оброблювану ділянку, мінімізувати перекриття і робити все швидко, заощаджуючи час, паливо та фінанси. Так як фахівець не зосереджується на кермовому управлінні, втома не настає швидко, і він може виконати набагато більший обсяг роботи.

Isobus - це система, яка спільно з Valtra SmartTouch забезпечує можливість керування Isobus-сумісним причепом. Система забезпечує можливість швидкого підключення і високий рівень контролю, який потрібен для точного землеробства. Isobus переводить сумісне обладнання в функцію підключення і роботи. При приєднанні техніки до трактора Valtra всі відповідні відомості терміново вивантажуються в термінал.

r0_329_3081_2061_w1200_h678_fmax.1140x600.jpg

AgControl дає можливість автоматичного регулювання секціями причіпного механізму і забезпечує відсутність вторинних перекриттів. Система забезпечує високу точність результатів і дозволяє економити посівний матеріал завдяки виключенню вторинного внесення або оброблення зон за межами поля.

Технологія Varaible Rate Control дає можливість внесення норм матеріалів на різні зони поля. Витрата визначають з урахуванням карт диференційованої норми. Величезна перевага в можливості максимально точного виявлення і планування операційних витрат. VRC дозволяє працювати одночасно з двома видами продуктів.

За допомогою TaskDoc можна фіксувати важливу інформацію, документувати дані про поле і проводити швидкий аналіз. SmartTouch дозволяє також створювати завдання на комп'ютері і переносити їх в термінал SmartTouch. Передача відомостей з трактора на комп'ютер проводиться за допомогою USB-накопичувача.

ValtraTechnologySolutionsMobile.jpg

TaskDoc Pro пропонує широкий спектр оброблюваних відомостей і можливість передачі з трактора на пристрій і назад через інтернет.

ValtraConnect безперервно фіксує інформацію про важливі параметри роботи трактора і його локацію. Система показує історію і те, що відбувається в теперішньому часі на смартфоні. Дані доступні в будь-який час і в будь-якому місці. Вони дають можливість прогнозування потреби в технічному обслуговуванні.

Керуйте тракторним парком за допомогою ValtraConnect, стежте за результативністю застосування й етапами завершення актуальних процесів. Система дає інформацію, необхідну для забезпечення необхідних значень застосування, зменшення витрат і збільшення часу безперебійного функціонування.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин