Про компанію

Технологія ISOBUS - це зручно та ефективно!

Massey Ferguson постійно розробляє технології, які дозволяють працювати ефективніше і продуктивніше. Наглядним прикладом інноваційних розробок є технологія ISOBUS, яка впроваджується в системи управління тракторів і комбайнів.

Функціонал ISOBUS - це управління всіма типами навісного обладнання з одного терміналу. Принцип роботи в тому, що система використовує комп'ютер трактора, замість терміналу додаткового обладнання. Таке рішення спрощує роботу оператора і звільняє кабіну від додаткових приладів. Це стало можливо завдяки міжнародному стандарту якості - ISO. Єдиний, стандартний роз'єм підходить до всіх сучасних консолей тракторів і комбайнів MF. Потрібно просто під'єднати навісне обладнання до гнізда ISOBUS у вашій машині і дані буду відображатися на екрані. Робоче меню також завантажується автоматично.

  

Кемпбелл Скотт (Campbell Scott), директор з розвитку бренду Massey Ferguson, в своєму інтерв'ю наголосив на прагненні компанії до того, щоб техніка повністю відповідала механізації аграрного підприємства. «Важливо, щоб і поле, і офіс компанії були в одній системі з сервісним центром дилера» - уточнює К. Скотт. На його переконання, в недалекому майбутньому аграрії повністю перейдуть на таку систему управління, що значно підвищить ефективність роботи.

  

Компанія «Цеппелін Україна» пропонує своїм клієнтам довгострокове співробітництво та передові технології, які сприятимуть ефективному вирішенню задач. Кваліфіковані консультації, сервісне обслуговування вищого рівня, відмінна виробничо-технічна база - Центр з відновлення компонентів, все це - запорука нашого успіху і надійних відносин з покупцями!

Детальну інформацію про техніку Massey Ferguson дивіться в розділі техніка Massey Ferguson, щоб отримати консультацію про всі можливості, умови придбання техніки - телефонуйте за номером 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин