Про компанію

Урочиста передача техніки ІМК від Цеппелін Україна



Компанія «Цеппелін Україна» урочисто передала в експлуатацію 6 тракторів Fendt 936 Vario в комплектації Power + агрохолдингу «Індустріальна Молочна Компанія» (ІМК), на базі Носівського кластера ІМК, ПП «Агропрогрес».

У цій комплектації трактора Fendt 936 Vario включають новою універсальну систему точного землеробства VarioGuide Trimble RTK, з можливістю роботи на полі в діапазоні точності від ± 30 см до ± 2 см.

В останні роки ІМК активно оновлює і розширює свій парк сільськогосподарської техніки. За словами Владислава Лавриненко, Директора з виробництва ІМК, під час купівлі нових тракторів вибір був зроблений на користь Fendt, завдяки оптимальному співвідношенню якості, надійності і ціни цих тракторів. Крім того, запропоноване вигідне фінансування і сервісне обслуговування від Цеппелін також сприяли прийняттю даного рішення.

Індустріальна Молочна Компанія (ІМК) спеціалізується на вирощуванні зернових, олійних культур і картоплі, а також є одним з найбільших виробників молока в Україні. Банк оброблюваної землі - понад 136 тис. гектарів.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Трактора Fendt.

   

   

   

Більше фото дивіться в розділі "Фотогалерея" нашого сайту: http://zeppelin-agro.com.ua/ua/about/photo/453/
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин