Про компанію

Трактор Fendt 200 Vario з системою Braun відзначили на Agritechnica 2019

На міжнародній виставці Agritechnica 2019 срібну медаль отримав трактор Fendt 200 V/F/P Vario з автоматизованою системою керування Braun. Разом з Braun Maschinenbau компанія Fendt нещодавно представила свою спільну розробку - унікальну комплексну систему, яка майже повністю забезпечує керування трактором і навісним обладнанням. Ця система значно спрощує керування комбінацією знарядь.

Завдяки цій комплексній системі активне втручання водія необхідне тільки при розворотах. У виноградних рядах він відповідає тільки за контроль системи, що робить роботу набагато простішою. До того ж, у порівнянні з водінням без цієї системи, швидкість руху може бути збільшена до 8 км/год, тобто майже вдвічі. Менша кількість переїздів допомагає заощаджувати час і кошти, але найголовніше - менше ущільнюється ґрунт.



«Ця система значно підвищує продуктивність роботи у виноградниках, одночасно знижуючи навантаження на водія», — зазначається у повідомленні прес-служби.
Система складається з лазера, гіроскопа, блоку керування VPA та терміналу. За допомогою лазерної технології Fendt-Braun фіксуються контури ґрунту, лози, стовпці тощо, а інформація передається на вузькоколійний трактор Fendt 200 Vario через інтерфейс Isobus. Трактор виконує команди кермового управління й автоматично рухається рівно посередині виноградного ряду. Система Braun працює виключно з Fendt 200 V/F Vario.

«Знаряддя під час роботи знаходяться на ідеальній відстані від виноградної лози, що покращує якість роботи та мінімізує шкоду для рослин. Навісне обладнання регулюється по ширині відповідно до відсканованої інформації. Система активується на початку ряду, коли проміжні осі автоматично займають ідеальне робоче положення», — йдеться в повідомленні.

За словами розробників, ця система значно спрощує керування складними комбінаціями обладнання, забезпечуючи кращу ефективність механічного знищення бур’янів.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин