Про компанію

Трактор Fendt 700 Vario – ідеальний для будь-яких робіт

Трактор Fendt 700 Vario – ідеальний для будь-яких робіт

Трактор Fendt 700 Vario потужністю 144 – 237 к.с. може виконувати широкий спектр робіт – від нескладних операцій сіножаті до специфічних польових маніпуляцій. Робоче місце оператора диктує нові стандарти у плані універсальності, можливостей персонального налаштування та комфорту. Нова філософія управління FendtONE дає можливість поєднання вашого офісу з вашою технікою в одну повноцінну систему.

Модель 700 Vario поєднала у собі всі якості – потужність, точність, надійність, універсальність:

  • Підвіска фронтального мосту, що саморегулюється
  • Фронтальне навішування з контролем розвантаження
  • Третій гідравлічний клапан фронтального навантажувача для одномоментної активації трьох опцій
  • Режим педалі системи TMS, що управляє швидкістю виходячи з навантаження
  • Автоблокування керованого мосту причепа
  • Стовідсоткове блокування диференціалів фронтального та заднього мостів
  • Підвищена вантажопідйомність заднього навішування 10 360 даН
  • Загальна допустима маса 14 тонн
  • Підвищена корисна вантажопідйомність у межах 6200 кг
  • LS-насос, що відрізняється сприйнятливістю до навантаження з подачею 109 л/хв у традиційній комплектації та опціональний насос з подачею 152 або 193 л/хв.
  • Чотирьохшвидкісний задній BOM
Трактор Fendt 700 Vario – ідеальний для будь-яких робіт
Трактор Fendt 700 Vario – ідеальний для будь-яких робіт

За рахунок третього гідравлічного виходу для машин Fendt Cargo можна відразу використовувати кілька опцій. Це дуже актуально при застосуванні вилкового навантажувача для рулонів. Ви можете опустити навантажувач, висунути вила для підбору рулонів і миттєво розсунути їх на всі боки.

Особливості двигуна

Шестилітровий шестициліндровий двигун гарантує потужність в межах 144 - 237 л. Модель Fendt 724 Vario є високоефективною машиною, яка може досягти підвищеного крутного моменту в 1058 Нм при 1450 оборотах. Це добре економить пальне і дозволяє скоротити шум.

Інтерфейси

Роз'єм ISOBUS наданий в доступності у фронтальній та задній зонах трактора, що дозволяє керувати сумісними із системою агрегатами. Усі важливі інструменти керування розміщені на підлокітнику.

Автоблокування керованого мосту

Опціональне автоблокування розблокує міст на початковій швидкості на причепах з самоврядними мостами. На прямих зонах жорстке блокування самоврядного мосту збільшує керованість. Поза заданою швидкістю та в процесі руху заднім ходом операторам не потрібно блокувати самоврядний міст вручну.

Трансмісія Vario

Коробка передач Vario Fendt гідрооб'ємно-механічна з поділом потужнісного потоку. У процесі підвищення швидкості переміщення збільшується частина механічної потужності, яка передається через планетарну передачу. Гідростати повертаються до 45 градусів і функціонують при підвищеному максимальному тиску, що забезпечує неперевершену якість.

Фронтальне навішування з контролем розвантаження

За рахунок цього легкого в експлуатації переднього навішування з контролем розвантаження ви будете частково передавати масу навісних пристроїв на фронтальну вісь. Тонне регулювання стадії розвантаження можливе за рахунок спеціального клапана двосторонньої дії фронтального витягу. Це гарантує не просто безпечне і точне управління керма, але також й ідеальний контроль зусилля для роботи передніми навісними знаряддями.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин