Про компанію

Трактор на всі «100»!

Компанія «Цеппелін Україна» презентувала нову 103-сильну модель Valtra A95, оснащену винятковими для цього сегменту тракторів електронними технологіями

a95-0001.png

Тріумфальне повернення до України тракторів фінського бренду Valtra триває. Слідом за моделями серії Т, потужністю від 165 к.с., в Києві було представлено модель Valtra A95. Це машина, оснащена двигуном AGCO Power потужністю 103 к.с., і розрахована на задоволення потреб аграріїв у одному із наймасовіших тракторних сегментів. Усі бажаючі можуть оцінити новинку на демо-майданчиках «Цепелін Україна» в Одесі, Кропивницькому та Полтаві, де вона постійно є у наявності.

Донедавна в Україні сегмент тракторів потужністю в районі 100 к.с. цілковито було віддано на відкуп низькобюджетним моделям із застарілою конструкцією. Це призводило до певного технологічного відставання невеликих господарств та створювало очевидні проблеми для середніх та великих господарств, в яких використовуються такі моделі для виконання підсобних робіт. Однак рівень розвитку сільського господарства в нашій державі зростає, а разом з ним – і вимоги аграріїв, котрі прагнуть працювати винятково із надійною високопродуктивною технікою. Саме тому компанія «Цепелін Україна» виводить на вітчизняний ринок оптимальну з точки зору співвідношення ціни та якості модель – вже перевірений у десятках країн світу 103-сильний трактор Valtra A95.

У цілому світі фінські машини відомі не лише завдяки своєму неперевершеному дизайну. Передусім це трактори, розраховані на по-справжньому складні умови роботи, тому вони володіють підвищеним запасом надійності та продуктивності роботи. І звісно їх конструкція передбачає максимальну економію пального, що притаманно усім провідним європейським виробникам. Модель А95, створена фінськими конструкторами, випускається впродовж вже 12 років, і на сьогоднішній день виробництво розташоване на заводі партнерів компанії Valtra – турецької компанії Hema Endustri. Однією із причин появи цього трактора на ринку України стало саме те, що це випробувана за найскладніших умов впродовж багатьох років машина.

4-циліндровий двигун AGCO Power (Sisu) з об’ємом 4,4 літри, випускається безпосередньо в Фінляндії. Двигун оснащений перевіреною системою точного впорскування. Окрім високої економічності та надійності конструкції це означає, що Valtra A95 невибагливий до якості пального, що особливо актуально за наших умов експлуатації. При цьому максимальний крутний момент дорівнює 360 Нм при 1400 об / хв. Двигун моделі А95 також оснащено роторним насосом Bosch VE, турбонаддувом з проміжних охолодженням та компактним повітряним фільтром.

a95-0002.png

Машина отримала надійну та конструктивно просту синхронізовану трансмісію з човниковим механізмом та дводисковим зчепленням. Трактор має 12 передніх та 12 задніх передач, при цьому опційно передбачене виключення зчеплення одним натиском кнопки HiShift, розташованої на важелі.

Потужність гідравлічної системи з відкритим центром Valtra A95 становить 55 літрів. Серед її переваг відзначимо окремі ванни для гідравлічного та трансмісійного масел, що позитивно впливає на збереження чистоти мастила трансмісії, та продуктивність роботи трактора з різними знаряддями. При цьому передбачене зручне обслуговування системи, яка захищається двома легкодоступними фільтрами.

Ще одна важлива перевага конструкції Valtra A95 – наявність електронного керування задньою навіскою. Система Autocontrol може запам’ятовувати та утримувати задані дані щодо робочої глибини, швидкості заглиблення, максимальну висоту підйому навіски тощо. Ця функція є унікальною для тракторів цього сегменту потужності, заощаджуючи багато часу та зусиль оператора, підстраховуючи його від помилок. Ясна річ, що регулювання робочої глибини причіпних знарядь також здійснюється безпосередньо із кабіни трактора.

Новинка Valtra пропонується на ринку України у комплектації згідно із побажаннями багатьох вітчизняних аграріїв. Це передусім наявність трьох гідравлічних клапанів, можливість встановлення третього клапану з регулюванням потоку, регульовані тяги задньої навіски, комплект передніх та задніх противаг та додаткове робоче освітлення. Вантажопідйомність задньої навіски власне становить 3,2 т, що є дуже солідним показником для тракторів цього класу.

Слід наголосити, що модель Valtra A95, як і інші трактори фінського бренду, характеризується ефективним поєднанням простоти конструкції із наявністю розумних електронних систем. Окрім системи запам’ятовування даних при роботі із навісним обладнанням наша 103-сильна новинка оснащена технологією Drive Balance Control , котра додатково сприяє підвищеній стійкості машини під час транспортування з обладнанням. Ясна річ, що це дає змогу суттєво підвищити такий важливий показник роботи трактора як продуктивність.

В цьому плані Valtra A95 є достойним представником як тракторів фінського бренду, так і AGCO загалом, оскільки значна увага при створенні цих машин звертається саме на комфортні умови роботи. Тут простора ергономічна кабіна із абсолютною оглядовістю, що передбачає, зокрема, навіть те, що оператор може бачити усі колеса трактора. Маємо сказати, що за рівнем комфорту і зручності в роботі Valtra A95 незрівнянно відрізняється від тих машин в сегменті потужності біля 100 к.с., в яких традиційно працювали українські аграрії. Це машина вищого класу комфорту, що безперечно оцінять власники невеликих фермерських господарств.

Максимальна швидкість трактора сягає 40 км/год, що додатково визначає її універсальність. Valtra A95 може використовуватися водночас як для проведення усіх видів польових операцій із причіпним обладнанням, так і для підсобних робіт, а також транспортування вантажів. Машина оснащена традиційним ВВП 540/1000 об/хв.

Фактично українські аграрії отримують універсальну машину для комфортного виконання усіх видів робіт. По-перше, модель Valtra A95 може використовуватися у якості основного/єдиного трактора у невеликих господарствах, площею до 300 га. По-друге, такі машини незрідка використовуються для обробітку землі в окремих віддалених підрозділах середніх та великих господарств, а також для роботи із обприскувачами, прес-підбирачами, бочками тощо. По-третє, це незамінна машина на фермі чи будівництві, а також на усіх видах сільськогосподарських перевезень, починаючи із зерна і закінчуючи вивезенням гною на поля. Зрештою, це той трактор, про який кажуть: «на всі випадки життя!». Якщо у господарстві він завжди є під рукою, це означає, що за його допомогою можна оперативно вирішити те чи інше завдання, наприклад, розчистити сніг.

a95-0003.jpg

Однак основна місія таких машин на ринку України – це передусім забезпечення невеликих фермерських господарств надійними комфортними сталевими помічниками. Прийшов час заміни тракторів застарілих конструкцій новими високотехнологічними моделями, і в цьому плані ТОВ «Цепелін Україна» іде назустріч фермерам, пропонуючи сучасні Valtra A95 за адекватною ціною у поєднанні із якісним сервісом. Компанія має широко розгалужену по всій території України сервісну мережу, що дає змогу бути впевненими у тому, що трактори працюватимуть, а не стоятимуть у полі. Хоча із тракторами Valtra так питання ніколи не стоїть, оскільки це по-справжньому надійні машини, як і личить якісній фінській техніці.

Детальніше про колісні трактори Valtra A95: https://zeppelin-agro.com.ua/ua/catalog/traktory-a-serii/a95/

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин