Про компанію

Трактор Valtra A95 буде працювати на полях Полтавської області

Нещодавно ПП «Агроекологія» придбала перший трактор Valtra A95, який буде працювати на землях Полтавської області. ПП «Агроекологія» - це найбільше в Україні господарство, яке спеціалізується на вирощуванні органічної продукції. Вже понад 30 років у господарстві не використовують гербіциди, пестициди, мінеральні добрива, при цьому стабільно отримуючи високі врожаї, а унікальні розробки та технології вивчають закордонні фахівці.

Компанія «Цеппелін Україна» і ПП «Агроекологія» співпрацюють не перший рік. У господарстві успішно працюють кілька одиниць тракторів Fendt, які чудово зарекомендували себе. Цього разу парк техніки поповнив трактор Valtra A95, який досить потужний для роботи з плугом і досить швидкий для годування тварин. Valtra A95 стане універсальним помічником, оскільки в господарстві розвиваються два напрямки: рослинництво і тваринництво.


Трактор отримав надійну і конструктивно просту синхронізовану трансмісію, 12 передніх і 12 задніх передач. 4-циліндровий двигун AGCO Power (Sisu) з об'ємом 4,4 літра випускається безпосередньо в Фінляндії. Він оснащений роторним насосом Bosch VE, турбонаддувом з проміжним охолодженням і компактним повітряним фільтром. Крім високої економічності та надійності конструкції трактор Valtra A95 невибагливий до якості палива, що особливо актуально в наших умовах експлуатації.

Ознайомитися зі спецпропозицією: https://zeppelin-agro.com.ua/ua/offers/valtra-a95/

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин