Про компанію

Трактор Challenger відзначений на виставці SIMA 2015 почесною нагородою King of the Field

На виставці, що відбулася цього року в Парижі, що є однією з найбільш престижних міжнародних сільськогосподарських виставок SIMA 2015, представлений компанією AGCO трактор Challenger MT775E отримав впевнену перемогу в одній з головних номінацій. На думку авторитетного журі, до складу якого увійшли представники майже двох десятків провідних європейських галузевих журналів, у категорії Машина року (Machine of the Year XXL) трактор Challenger MT775E не мав рівних, у зв'язку з чим отримав почесний титул Король поля (King of the Field ). Одним з основних критеріїв, за якими журі оцінювало номінантів, було використання передових технологій та інноваційних рішень.

Challenger MT775E являє собою втілення тридцятирічного досвіду Challenger в області проектування тракторів на гусеничному ходу і зумів стати переможцем завдяки гармонійному поєднанню надійних конструктивних рішень, перевірених експлуатацією, і передових технічних рішень. На ChallengerМТ775Е встановлений потужний дизельний двигун з рядним розташуванням семи робочих циліндрів сумарним об'ємом 9,8 л.

chal(16d).jpg

Завдяки цьому двигуну, новий трактор не тільки відповідає всім вимогам найбільш строгих до рівня токсичності вихлопних газів міжнародних стандартів Tier 4 Final/Stage IV, але й демонструє 5-ти відсоткову економію палива в порівнянні з попередньою моделлю MT765D. При цьому у відношенні до тієї ж моделі, Challenger MT775E розвиває більш високу потужність, яка становить 438 кінських сил.

Продовжуючи порівняння з моделлю-попередницею, відзначимо, що новий трактор характеризується 25% приростом крутного моменту, який досягає 1921 Н · м, і більш ніж на 40% збільшеною продуктивністю гідросистеми, яка тепер складає 321 л на хвилину. Важливим є і наполовину збільшений об'єм паливного бака, який дозволяє заправити до 659 л палива і збільшити тим самим час роботи машини в поле.

При цьому виробник зміг компенсувати баластову вагу трактора, що зросла до 17 690 кг (на 8%)  за рахунок збільшення на 13% площі опорної поверхні, таким чином, зумівши знизити величину тиску машини на грунт. В цілому значно збільшилася і загальна продуктивність нової моделі Challenger MT775E.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі трактора Challenger.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин