Про компанію

Трактор Challenger отримав нагороду на виставці SIMA 2015

Трактор Challenger отримав нагороду на виставці SIMA 2015

За результатами міжнародної виставки SIMA 2015 представник лінійки тракторів Challenger MT відзначений званням "King of the Field". Подібне визнання отримала модель трактора MT775E, що отримала перемогу в номінації "Machine of the Year XXL".

Компетентне журі складалося з представників 17 галузевих журналів Європи. Особливим критерієм при оцінці характеристик представлених до боротьби за нагороду моделей стало використання в їх розробці інноваційних технологій.

Трактор Challenger MT775E оснащений шестициліндровим двигуном, робочий об'єм якого становить 9,8 літра. Дана модель трактора поєднує в собі всі кращі якості, що характеризують бренд Challenger, і побудована на основі тридцятирічного досвіду у розробці та побудові різних моделей гусеничних тракторів. Орім того, що двигун, котрий використовується в моделі, відповідає вимогам екологічних стандартів Tier 4 Final / Stage IV, відзначається підвищення його економічності шляхом зменшення витрати палива на 8%. При цьому варто відзначити зростання потужності порівняно з попередньою моделлю на 56 кінських сил, тобто на 15% - потужність становить 438 к.с.

Окрім цього проведено ряд удосконалень для збільшення часу роботи машини в полі без додаткової заправки. Так, об'єм паливного бака розширений на 53%, продуктивність гідравлічної системи підвищена на 43%, а крутний момент збільшений на 25%.

Також на 8% збільшего граничну баластну вагу і на 13% площу опорної поверхні.

Подібні вдосконалення дозволяють говорити про значне підвищення продуктивності та ефективності роботи моделі MT775E відносно попередньої моделі MT765D.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі трактора Challenger.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин