Про компанію

Трактор MF 5610 відправився в експедицію до Південного Полюса

Трактор MF 5610 відправився в експедицію до Південного Полюса
Відома як «Tractor Girl», Манон Оссевоорт за кермом спеціально підготовленого трактора MF 5610 відправилася в ризиковану подорож до географічного Південного Полюса в складі експедиції Antarctica2. Після успішного проведення комплексу складних випробувань трактора в Ісландії, команда дослідників з Східно-антарктичної бази Novo 24 листопада виступила в непросту шеститижневу подорож. Загальна відстань, яку у важких умовах льодового поля належить пройти експедиції, становить 2350 км. Таким чином, при успішному результаті заходу, буде повторено досягнення Едмунда Хілларі, який в далекому 1958 року зміг підкорити Південний полюс на 3-х тракторах Ferguson.


Команда інженерів на розташованому в Бове заводі компанії AGCO виконала комплекс робіт з підготовки трактора MF 5610 до майбутньї подорожі. За словами Олів'є Ембер, що є технічним керівником проекту, двотижневі випробування трактора, проведені в Ісландії, підтвердили максимальну готовність машини до складних умов роботи на висоті до 3400 м над рівнем моря при 40 градусному морозі на товстому шарі пухкого снігу. У подібних умовах успіх всього заходу залежить від максимальної простоти і надійності реалізованих рішень і Massey Ferguson може похвалитися величезним досвідом в цій сфері.

Команда технічної підтримки, розташована на базі в Бове, протягом всієї експедиції буде в цілодобовому режимі отримувати дані про роботу трактора MF 5610. Передача інформації здійснюється за допомогою телематичної системи AgCommandTM, встановленої на тракторі. Вся команда інженерів невідривно в режимі реального часу стежить за роботою обладнання в умовах складного ландшафту і екстремально низьких температур. Без перебільшення, успіх всієї місії залежить від надійної та безперебійної роботи MF 5610.

Метою експедиції Antarctica2 є привернення уваги світової громадськості до необхідності роботи над продовольчою безпекою та залучення до даного питання всіх доступних технологій, включаючи новітні досягнення. Без цього сучасним фермерам в найближчому майбутньому буде неможливо забезпечити постійно зростаючі потреби світового співтовариства в продуктах харчування.

Прибуття експедиції Antarctica2 до Південного Полюса за планами організаторів орієнтовно має відбутися 15 грудня.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі техніка Massey Ferguson.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин