Про компанію

Трактори Fendt 700 - тільки відмінні результати

700-Kreiseln-Fella_44963.jpg

Цій моделі трактора властива максимальна універсальність при застосуванні навісного обладнання. Універсальність реалізується за рахунок безлічі інтерфейсів й автоматичних опцій. Завдяки потужній гідравліці спрощується експлуатація машини та розширюється область її застосування.

Потужна гідравліка

Високу потужність гідравліці забезпечує насос чутливий до навантажень. Його продуктивність - 193 л/хв. Такий насос (комплектація Profi, Profi +) легко справляється з важким навісним обладнанням. Додаткові насоси, продуктивність яких відповідно 152 л/хв і 109 л/хв, добре функціонують з різним навісним обладнанням. Різної потужності насоси допомагають утримувати низькі оберти двигуна, що економить пальне навіть під час виконання складних робіт.

711-VarioGuide_44968.jpg

Сила та стійкість

Стійка конструкція Fendt 700 Vario забезпечує підйомні можливості до 104 кН і він легко справляється з важким вантажем. Навісне обладнання опускаються зручним переднім механізмом навіски за допомогою клапана подвійної дії з перенесенням ваги обладнання на передній міст.

724-Abend-Vorgewende_44971.jpg

Точна координація для якісного водіння

Не тільки потужність, але й надійність

Компактна, але сильна модель трактора відрізняється високою ефективністю і великою вантажопідйомністю. Взаємодія двигуна і трансмісії відмінно збалансована, тому показник ККД високий.

Економічність та екологічність трактора

У Fendt 700 Vario очищення вихлопних газів здійснюється за допомогою селективного каталітичного відновлення. Машині властиве економічне споживання пального.

Надійний запуск машини навіть при мінусових температурах забезпечується паливним фільтром грубого очищення з термоклапном. Легкість обслуговування досягається за рахунок вдалого розміщення радіатора та фільтра. Трактор оснащений індикатором витрати пального і каталізатора AdBlue, який інформує про поточні витрати і про витрату під час виконання різних операцій.

724V-Spritze_44974.jpg

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин