Про компанію

Трактори Valtra серії A – зручність, універсальність, висока ефективність

Трактори Valtra серії A – зручність, універсальність, висока ефективність

Трактори Valtra серії А – це дуже проста в управлінні, легка і маневрена техніка, яка гарантує необхідне зусилля на ґрунт. Трактори характеризується великим запасом потужності для керування Вашим навісним обладнанням.

Трактори серії А характеризуються великою потужністю для взаємодії з плугом і достатньою компактністю для годування тварин. Кабіна гарантує ідеальну видимість там, де потрібна точність і широкий функціонал для виконання всіх завдань, де потрібна потужність. Принцип роботи трансмісії елементарний. Незважаючи на малогабаритність трактора, в його кабіні неймовірно просторо і затишно. Щоденне обслуговування не вимагає серйозних зусиль: перевірка рівня різних рідин не вимагає багато часу.

Двигун

Відомі своєю надійністю, тривалим експлуатаційним періодом і економністю двигуни AGCO Power характеризуються екологічністю і низькою звукоізоляцією, а також високим крутним моментом по всьому широкому спектру швидкостей.

Трансмісія

Нова трансмісія має по дванадцять передніх і задніх швидкостей за рахунок наявності двох діапазонів. 6 передач є стандартною версією для роботи в полі. Багатофункціональний сповільнювач дозволяє знизити швидкість до 0,09 км/год, що робить дану коробку передач більш універсальною.

Зручність

Краща в своєму роді ергономіка і низький рівень шуму, що становить всього 75 дБ, гарантують зручність в кабінах тракторів серії А незалежно від ситуацій. Зручна і містка кабіна гарантує простір саме там, де він потрібен. Для забезпечення кращої видимості кабіна звужена в передній частині. Це гарантує краще управління в таких місцевостях, як ферми або ліс. Високий рівень комфорту моделей HiTech 4 забезпечена спеціальним підвісним пристроєм кабіни.

Трактори Valtra серії A – зручність, універсальність, висока ефективність
Трактори Valtra серії A – зручність, універсальність, висока ефективність
Видимість

6-стоянкова кабіна розроблена таким чином, щоб досягти бездоганної кругової видимості. Унікальна стрімка конструкція передньої стійки гарантує кращу фронтальну оглядовість. Завдяки вітровому склу зігнутої конфігурації та вікнах на даху оператору видно все, що відбувається біля нього.

Косий капот надає відмінну оглядовість дороги перед трактором.

Габаритне заднє вікно і короткий дах гарантують прекрасну оглядовість в задній частині. Крім цього, крісло оператора повертається на 180 градусів для виконання спеціальних маніпуляцій.

Тривалий експлуатаційний термін

Механізм рами кабіни заснований на м'яких лініях з глибоко формованими елементами. Внаслідок цього кабіна відрізняється більш жорсткою структурою, позбавлена вібрацій і сторонніх звуків. Підвищена якість збірки дверних і віконних конструкцій забезпечує їх герметичне закриття, створюючи жорстку базу для високоякісних деталей кабіни.

Результативність

Дах з нахилом у фронтальній зоні додає трактору солідний вигляд, який говорить про серйозність планів. Чудова якість матеріалів у всіх деталях: від точно розробленої нової системи рами до сучасної приладової панелі з аналоговими і цифровими екранами.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин