Про компанію

Трактори Valtra T серії - відмінна якість та досконалість!

Інженери Valtra при розробці серії Т вирішили піти прогресивним шляхом - взяти все найкраще від попередника третьої генерації і, по суті, розробити проект з чистого аркуша.

t1.jpg

Саме тому трактори Т серії вийшли такими збалансованими: потужність, продуктивність, паливна ефективність, мінімальні витрати на експлуатацію, комфортна робота для оператора - все на відмінному рівні.

t2.jpg

Розробник передбачив відразу чотири основні модифікації тракторної техніки всередині лінійки «Valtra T Series»:

  • «Direct» (випускається з кінця 2014 року);
  • «Versu» (випускається з кінця 2014 року);
  • «Active» (випускається з кінця 2014 року);
  • «HiTech» (випускається з першого кварталу 2015 року).


НОВІ ФІНСЬКІ ТРАКТОРИ VALTRA T СЕРІЇ: ІННОВАЦІЙНА ТРАНСМІСІЯ POWERSHIFT

Трактори Valtra T серії комплектуються унікальною трансмісією «Powershift», яка складається з двох основних модулів: по суті самої трансмісії і спеціальної гідравлічної системи. Остання дуже тонко і швидко «вловлює» будь-яке навантаження.

Інноваційність Powershift також полягає в інтелектуальній керуючій електроніці «AutoTraction» і новій логіці роботи. Тепер оператор користується педаллю зчеплення тільки для того, щоб запустити мотор. Функції зчеплення при русі трактора «перебрала» на себе педаль гальма - все завдяки керуючій електроніці.

 t3.jpg t4.jpg

У свою чергу педаль газу також працює за новою логікою: тепер оператор, впливаючи на «газ», може впливати не на частоту обертання силової установки, а безпосередньо на швидкість руху трактора.

Таке просунуте і максимально спрощене управління дозволяють оператору приділяти більше уваги управлінню навісним обладнанням трактора, покращує термін служби двигуна і передавальних механізмів. Інтелектуальна електроніка також підвищує плавність руху трактора, що позначається на зменшенні зносу гуми для трактора.

НОВІ ФІНСЬКІ ТРАКТОРИ VALTRA T СЕРІЇ: ОПТИМАЛЬНА СИЛОВА УСТАНОВКА

Всі представники четвертого покоління в рамках серії «Т» комплектуються інноваційними двигунами сімейства «AGCO Power» з робочим об'ємом від 6.6 літрів (базові конфігурації) до 7.4 літра (топові версії). Завдяки вдосконаленій технології «SCR Stage 4» і оптимізованій керуючій електроніці, нові мотори вийшли вельми економічними і дружніми до навколишнього середовища.

У новому поколінні турбіни двигунів AGCO Power оснащуються спеціальним перепускним клапаном, який під управлінням «розумної» електроніки дає відмінну чуйність на дії оператора і гідний крутний момент на не великих обертах. Плавна і практично миттєва чуйність двигуна на дії водія трактора, крім очевидних вигод, збільшує термін служби витратних матеріалів.

t5.jpg

Більше про трактори VALTRA T серії можна дізнатися на сторінці https://zeppelin-agro.com.ua/lp/valtra/t/ та у наших фахівців: 0 800 300 350.

 


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин