Про компанію

Трактори Valtra T-серії – відмінний вибір для великого спектру робіт

Трактори Valtra T-серії – відмінний вибір для великого спектру робіт

Машини Valtra були спроєктовані для надання максимально комфортного робочого середовища.

З метою забезпечення надійності тракторів компанія Valtra самостійно виробляє всі складові. Шасі, трансмісія і кабіна цієї лінійки виступають персональними розробками дизайнерів та інженерів Valtra, а AGCO Power – це оригінальний двигун Valtra, який задає стандарти високої якості в даній сфері. Трактори лінійки Т розроблені для щоденної роботи в жорстких експлуатаційних умовах.

Легкість застосування

Valtra потурбувалася про те, щоб експлуатація трактора була максимально легкою, а Ви могли сконцентруватися на головних завданнях. Органи управління в кабіні розміщені таким чином, щоб можна було звести до мінімуму переміщення оператора. Перемикання передач за допомогою нового важеля вкрай легке, а яскраве робоче освітлення забезпечує надійну роботу навіть вночі. Окремий акцент виділено на контрольні точки щоденного обслуговування, знизивши до мінімуму час, який потрібен на перевірку рівня мастила та очищення фільтрів. Моделі Т серії – це якраз те, що Вам потрібно для експлуатації, оскільки багато з унікальних опцій та особливостей практично являють собою інновації споживачів.

Низька ціна володіння

Трактори Т лінійки не можна назвати бюджетним. Однак після 10 000 годин, які Ви пропрацюєте в кабіні, Ви зрозумієте, що ціна машини повністю себе виправдовує. Оптимізовані міжсервісні інтервали дозволяють скоротити вкладення на ТО, а двигуни AGCO Power з технологією виборчої каталітичної нейтралізації гарантують загальну знижену витрату рідин.

Розумна рама

За рахунок підвищеної колісної основи в 2 995 мм трактори Valtra Т серії характеризуються неперевершеною стійкістю та м'якістю ходу. Ці машини відрізняються дивовижною маневреністю з радіусом повороту в 5,25 метра за рахунок звуженого двигуна, встановленого фронтального зчіпного пристрою та фронтального ВВП. Разом з тим структура рами дозволила Valtra розробити капот таким чином, щоб удосконалити видимість. Трактори Т серії відрізняються значним дорожнім просвітом до 60 см, а кабіна, яка встановлена нижче, робить їх самими місткими тракторами з шестициліндровим двигуном на ринку.

Трактори Valtra T-серії – відмінний вибір для великого спектру робіт
Трактори Valtra T-серії – відмінний вибір для великого спектру робіт
Для габаритних вантажів

Моделі Т лінійки чудово справляються зі складними вантажами за рахунок розподілу навантаження на передньому та задньому мостах в співвідношенні 40:60. Підрамник переднього навантажувача цілком інтегрований в пристрій рами. Підйомне зусилля встановленого навантажувача фронтального типу не має ніяких аналогів. Приголомшлива висота підйому 890 мм полегшує роботу з навісними системами.

Концепція функціональності

Підберіть потужність, гідравліку та коробку передач, які Вам потрібні. Потім зробіть вибрів функцій, які Вам потрібні для експлуатації. Valtra виробляє машини, універсальність яких не має ніяких аналогів. Даний трактор просто ідеальний для оранки завдяки своїй потужності та двигуну з бездоганним функціонуванням. Трактори Valtra відмінний вибір для тих, хто здійснює складні роботи за допомогою фронтального навантажувача завдяки запатентованому додатковому гідравлічному приводу. З метою виконання лісогосподарських робіт на трактор можуть встановлюватися захист для днища, високопродуктивний насос, а також кабіна Skyview з підвищеною видимістю. Все це встановлюється безпосередньо на виробництві та забезпечується заводською гарантією.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин